spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Echipa Volver deschide un nou magazin în Uvertura Mall. Sunt pregătite surprize pentru clienți. GALERIE FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Sa deschis un nou magazin Volver în Uvertura Mall, din municipiul Botoșani. Clienții sunt așteptați cu surprize și colecții de haine mereu în tendințele sezonului.

Marea deschidere a avut loc azi, 9 februarie, începând cu ora 10:00. Volver oferă botoșănencelor haine fabricate în Italia, având spre comercializare îmbrăcăminte și încălțăminte casual, dedicate femeilor cu vârsta de peste 20 de ani.

„Hainele pe care noi le comercializăm sunt fabricate în Italia și se adresează unei categorii de femei cu vârsta de peste 20 de ani. La noi majoritatea hainelor sunt casual. Toate colecțiile sunt în tendințele sezonului, deci nu avem colecții mai vechi de un an”, a precizat Iuliana Grădinaru administratorul societății.

Mai mult decât atât, clienții Volver vor avea parte de reduceri și o tombolă la care se pot înscrie. În perioada 9 – 14 februarie orice articol din magazin este redus cu 15%. Cât despre tombolă, persoanele care achiziționează produse de minimum 100 de lei sunt înscrise automat în concurs.

Se va completa un talon pe care îl vor introduce într-o urnă amplasată în incinta magazinului, iar extragerea va avea loc în direct pe pagina de Facebook, pe data de 8 martie. Câștigătorul va primi și un voucher în valoare de 1.000 de lei pentru cumpărături în magazin.

Un nou magazin, un nou succes

Acesta este al treilea magazin pe care echipa Volver îl deschide. Acestea se mai pot regăsi în Pașcani și în municipiul Botoșani, în proximitatea Pieței Centrale.

„Mai avem un magazin în Botoșani și unul în Pașcani. În momentul de față, tot cu cel pe care îl vom deschide mâine, avem trei magazine deschise din anul 2019”, a adăugat Iuliana Grădinaru.

VOLVER este prezent și Online de unde se poate comanda și se livrează in toată țara.

Magazinul din Pașcani este deschis de luni până vineri, între orele 09:30 – 17:30, iar sâmbătă între orele 09:00 – 14:00, duminica fiind închis. Acesta se găsește pe strada Grădiniței, 7 – 8.

Magazinul Volver din apropierea Pieței Centrale, din municipiul Botoșani, este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 19:00, sâmbătă de la 08:00 la 16:00, iar duminica de la ora 08:00 la 14:00.

Cel din mall se află situat la etajul doi al complexului comercial și este deschis de luni până vineri, între orele 10:00 – 21:00, iar în weekend de la ora 10:00 la 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți