spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

A cunoscut o fată pe trepte și de 4 ani îi donează o pijama ! FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Moș Crăciun a trecut, deși am putea spune că e Moș Crăciun chiar dacă are doar 42 de ani cel care își donează ziua de naștere pacienților suferinzi de schizofrenie de la Sectia 6 Cronici, fiind al 4 lea an la rând când organizează această campanie.
Și-a mai donat ziua de naștere și copilașilor instituționalizați din Botoșani, însă în ultimii ani 25 decembrie, ziua sa de naștere, a fost ziua în care și-a dorit cadou o pijama, o pijama pentru cele 80 de suflete de la Secția 6 Cronici.

Povestea e frumoasă, plecând de la un centru de bătrâni privat a ajuns și aici, unde a cunoscut o fată ce stătea pe trepte, iar de atunci tot îi donează o pijama, ei și colegilor săi de suferință.

Prima oară le-a și sfințit pijamale și treningurile și mâncarea, apoi criza ce a urmat 2 ani la rând i-a oprit din a se întâlni, putând doar să se vadă printre gratii.

Și cum viața asta e fascinantă, omul prin esența sa este infinit în emoții și fapte, după cele 240 de pijamale, 240 de treninguri, 240 de lenjerii de pat, 240 de iconițe, o pacientă i-a oferit și lui un cadou, un desen realizat chiar de către ea, semn că dragostea sponsorilor @FiiOm poate schimba lumea, dragostea voluntarilor #FiiOm poate stinge din durerea de a fi pacient într-o secție de spital.
Și în acest an și-a donat ziua de naștere pentru o pijama, pentru a reuși să adune din nou donații de pe 3 continente ca în anii anteriori, doar ca să le ofere o bucurie de nedescris pacienților suferinzi de schizofrenie, pentru că pentru ei o pijama este mult mai importantă decât pentru noi, cei de acasă.
Și tu poți fi partea din această poveste #FiiOm care de 4 ani a unit români de peste mări și țări, români nu doar pe botoșăneni.
Poți oferi o pijama dacă ai deja una, sau poți dona direct în contul ONG-ului #FiiOm:
Cont bancar de la UniCredit Bank:

  • RO35 BACX 0000 0023 5065 2000.
    Titular cont:
    Asociația de Caritate și Bune Maniere Ciprian Andronache “ ( toată denumirea dintre “ “ ).
    Povestea continuă !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți