spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„De Ziua Națională, salvatorii dau viață României”, le transmis pompierii botoșăneni tuturor celor care vor să doneze sânge (FOTO/VIDEO)

Mai multe articole

„De Ziua Națională, salvatorii dau viață României” este mesajul pe care îl transmit pompierii botoșăneni tuturor celor care vor să se alăture unor acțiuni de donare de sânge. 

În fiecare zi, cineva așteaptă pe un pat de spital un ajutor de la oameni cu suflet mare și nu de puține ori, acesta vine de la necunoscuți care știu ce înseamnă să ai nevoie de sânge pentru o transfuzie sau o intervenție chirurgicală. În spatele unei vieți salvate, sunt și donatorii voluntari, iar pompierii se numără printre aceștia.

În apropierea Zilei de 1 Decembrie, ei și-au dorit să îi ajute pe cei care au probleme de sănătate și să încurajeze botoșănenii să devină, la rândul lor, salvatorii care dau viață, prin participarea la acțiuni de donare de sânge.       

O astfel de inițiativă se desfășoară luni și marți, la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani, unde s-au prezentat primii donatori. Printre aceștia se află pompieri care donează sânge încă din anul 2004, dar și voluntari din cadrul programului național „Salvatori din pasiune”, care se află la prima activitate de acest gen.

Acțiunile vor continua până la sfârșitul anului, având în vedere faptul că sunt angajați ISU care donează sânge de mai multe ori pe an și trebuie să respecte intervalul minim între donări.

Prin gestul lor umanitar, pompierii doresc ca oamenii să conștientizeze faptul că o picătură de sânge poate să salveze viața unui om, iar aceasta nu este doar o expresie, ci o realitate pe care foarte multe persoane o trăiesc, la un moment dat în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți