spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Armă neletală descoperită în autoturismul unui cetățean român

Mai multe articole

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit o armă neletală şi un încărcător cu cartușe cu bilă de cauciuc, într-un autoturism condus de un cetățean român.

​​În data de 04 noiembrie, în jurul orei 07:20, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, un cetățean român, în vârstă de 26 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit în cotiera dintre scaunele din față ale autoturismului, o armă neletală de 9 mm, din categoria celor supuse autorizării și un încărcător cu 6 cartușe cu bilă de cauciuc, calibrul 9 mm.

În legătura cu cele constatate, bărbatul a declarat că nu a știut despre prevederile legale privind regimul armelor și munițiilor.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată”, a declarat Suzana Corcodel, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Galați.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate către  Serviciul Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți