spot_img
joi, februarie 9, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Microbuz căutat de autoritățile din Belgia, oprit la Albița

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un microbuz marca Mercedes Sprinter care figurează în bazele de date ca fiind furat din Belgia.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme microbuzul, s-a prezentat astăzi, în jurul orei 1:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei.  

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autovehiculului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că atât microbuzul, cât şi plăcuţele de înmatriculare aplicate pe acesta, figurează în bazele de date ca fiind bunuri căutate pentru confiscare, semnalări introduse de autoritățile din Belgia.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autovehiculul din Italia, de la un cetăţean de origine marocană şi că nu are cunoştinţă despre faptul că microbuzul în cauză şi plăcuţele acestuia sunt furate sau implicate în vreun litigiu.

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autovehiculul în valoare de 100.000 de lei şi plăcuţele de înmatriculare, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Irina Mirică, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți