spot_img
luni, aprilie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Descoperit la controlul de frontieră, cu permisul fals asupra lui

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie română şi R. Moldova asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere fals.

În data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 21:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz înmatriculat în R. Moldova, un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 35 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au descoperit asupra bărbatului un permis de conducere similar celor emise de autorităţile române, având datele sale de identificare.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că, potrivit bazelor de date consultate, bărbatul este posesor de permis de conducere românesc, valabil pentru aceleaşi categorii de vehicule, dar că documentul descoperit asupra lui nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt S.T.P.F. Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți