spot_img
duminică, mai 5, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Intenţiile bune nu duc întotdeauna la un final fericit

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari, pe timpul unei misiuni specifice, au depistat un tânăr, cetăţean român, care conducea un vehicul deşi nu obţinuse niciodată dreptul de a conduce.

În data de 24 august, în jurul orei 15:00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari  I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Bivolari, un autoturism înmatriculatîn România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 29 de ani.

La controlul de frontieră, la solicitarea colegilor noştri, pe lângă documentele de identitate, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Irlanda, care avea imprimate fotografia şi datele de identificare ale acestuia.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere  prezentat la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals. Totodată, colegii noştri au stabilit că tânărul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, persoana a declarat că, în urmă cu aproximativ un an, aflându-se la lucru în Irlanda, patronul s-a oferit să-l ajute cu procurarea permisului, pentru acesta oprindu-i-se salariul pe două luni(aproximativ suma de 3200 de euro). De asemenea, a mai adăugat că avea cunoştinţă despre faptul că pemisul de conducere nu este autentic.

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți