spot_img
luni, aprilie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Autoturism de lux semnalat furat din Marea Britanie, descoperit în trafic de poliţiştii de frontieră ieşeni

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit în cadrul unei acţiuni şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism de lux, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

La sfârşitul săptămânii, pe timpul unei acţiuni specifice desfăşurate, poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit în trafic, pentru control, la intrarea în municipiul Iaşi, un autoturism marca Audi A6, an fabricaţie 2015, condus de un ieşean în vârstă de 33 de ani.

Deoarece au avut suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, autoturismul şi şoferul au fost conduşi la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie, semnalare emisă la data de 02.09.2021.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean român şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 90.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, au declarat, într-un comunicat de presă, reprezentanții Poliției de Frontieră din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți