spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Olimpiada de Vară Arlechino Moldova

Mai multe articole

Asociația Arlechino Moldova organizează în perioada 24-28 August 2022 Olimpiada de Vară Arlechino Moldova o competiție sportivă de juniori la nivelul jud. Botoșani cu scopul promovării incluziunii sociale prin sport având ca grup țintă elevii sportivi din zone defavorizate.

Sub egida Uniți prin Sport elevii de pe întreg teritoriul jud. Botoșani vor celebra prin competiție valori de excelență sportivă, prietenie și respect. Sute de copii din mun. Botoșani si din satele și orașele Botoșănene se vor întrece intr-o atmosferă cultural-sportivă pentru medalii, diplome și premii oferite de voluntarii Arlechino Moldova. Misiunea olimpiadei este de a influența pozitiv dezvoltarea tinerilor botoșăneni prin sport într-un cadru profesional de competiție. În acest cadru Asociația Arlechino Moldova dorește să crească viitori ambasadori ai sportului din toate categoriile sociale care să promoveze atât unitatea socială cât și un stil de viață sănătos și responsabil.

Botoșănenii sunt așteptați pe 24 si 25 august la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă să susțină juniorii la handbal, baschet și fotbal în sală, pe 26 August juniorii la fotbal și atletism pe Stadionul Municipal, iar pe 27 August copiii din satele Botoșănene care vor participa la crossul din cadrul Maratonului Împreună pentru Comunitate cu plecare de la Colegiul Național A. T. Laurian după ora 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți