spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Noi posturi de medici scoase la concurs la Botoșani

Mai multe articole

Șase posturi de medici și două de farmaciști au fost scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani.

„Spitalul Județean are nevoie de specialiști, de medici tineri care să aducă plusvaloare sistemului sanitar botoșănean. În ultimii doi ani au fost angajați peste 30 de specialiști în sănătate, medici, biologi, farmaciști. Continuăm campania de recrutare, pentru că, pe lângă o bază materială la standardele vremurilor pe care le trăim, avem nevoie și de resursă umană valoroasă, care să se pună în slujba pacienților botoșăneni. Încercăm să recuperăm ceea ce nu s-a făcut în ultimii ani”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Pentru patru dintre cele șase posturi de medici scoase la concurs și unul dintre posturile de farmacist, se pot înscrie specialiști confirmați în specialitate, respectiv farmaciști cu drept de liberă practică. Este vorba de specializările: medicină de urgență (Pediatrie), medicină fizică și recuperare (Balneofizioterapie – Pediatrie), Interne (două posturi pentru Secția Săveni).

La concursul pentru un post de farmacist și două posturi de medici – unul în specialitatea neurologie pediatrică și unul pentru Pediatrie Darabani – se pot înscrie și rezidenți în ultimul an de pregătire în specialitate. 

„Facem eforturi pentru a aduce medici în toate secțiile Spitalului Județean, fie că sunt în Botoșani, fie că sunt în județ la Săveni sau Darabani. Cele două secții exterioare pot degreva din activitatea din Botoșani, prin rezolvarea cazurilor de complexitate mai redusă local. La toate solicitările Spitalului privind aprobarea scoaterii la concurs a posturilor de medici am răspuns pozitiv și vom continua pe această linie, de a atrage tineri specialiști la Botoșani, a mai spus Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Medicii interesați se pot înscrie la concurs până pe data de 24 august, ora 15:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți