spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ședință la Instituția Prefectului. A fost analizată situația virusului SARS-COV-2 la nivelul județului Botoșani

Mai multe articole

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Sorin Cornilă, a convocat, astăzi, la sediul Instituției Prefectului, în sala Ștefan Luchian, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor necesare pentru gestionarea epidemiei de COVID-19.

Au participat, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani, Teodor Ferariu, epidemiologul șef al DSP Botoșani, Irina Alecu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Botoșani, medicul Eduard Gurău, managerul Spitalului Județean „Mavromati”, Doina Caba și medicul Sef UPU-SMURD al Spitalului Judeţean de Urgenta „Mavromati” din Botoşani, doctorul Ramona Guraliuc.

În cadrul întâlnirii s-a analizat situația din acest moment, privind evoluția pandemiei de Covid-19, la nivelul județului Botoșani.

„Vom continua să evaluăm permanent situația generată de Covid-19, ne gândim la cele mai bune soluții atât pentru pacienții infectați cu virusul SARS-CoV-2 cât și la cei care au alte afecțiuni. Rămânem precauți, abordarea este una responsabilă şi echilibrată, iar în ceea ce privește populația, mesajul este să respectăm recomandările specialiștilor, referitoare la utilizarea măştii în spaţiile închise, igiena mâinilor şi aerisirea spaţiilor publice”, a precizat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți