spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Activități dedicate Zilei Internaționale a Donatorului de Sânge, la Botoșani

Mai multe articole

În fiecare an, pe data de 14 iulie, este celebrată Ziua Internațională a Donatorului de Sânge. Motiv pentru care și la Botoșani vor fi organizate activități de informare și conștientizare a importanței donării de sânge.

În fiecare Centru de Transfuzie Sanguină oamenii sunt așteptați pentru a marca această zi. Unii cetățeni vin de ani de zile să doneze sânge și deja au aflat că donarea de sânge este benefică și pentru sănătatea lor.

„O societate sănătoasă are la bază oameni sănătoși și implicați în activități de întrajutorare, începând cu copiii, prin educația acestora în școală, până la implicarea autorităților. Tuturor trebuie să ne pese. Este nevoie de conștientizare continuă asupra nevoii permanente de sânge”, precizează Alexandra Gîtman, bloodfluencer la nivelul județului Botoșani.

Astfel, marți, 14 iunie, toți cei care vor să contribuie la salvarea unei vieți, să afle mai multe despre donarea de sânge și cum îi ajută pe cei care donează, sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) din Botoșani, între orele 07:30 – 13:30, să parcurgă traseul curajului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți