spot_img
vineri, august 19, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Semaforizare inteligentă pe Bulevardul „Mihai Eminescu” și Calea Națională, în zona BRD

Mai multe articole

Cetățenii municipiului Botoșani vor avea, în curând, semaforizare inteligentă pe două artere aglomerate din oraș. Lucrările în cadrul proiectului „Semaforizare inteligentă a trecerilor de pietoni situate în Calea Națională – zona BRD și Bulevardul Mihai Eminescu – zona Parcul Mihai Eminescu”, au început de vineri.

Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Botoșani, execuția, testarea și remedierea oricăror defecte sunt în sarcina societății Ice Computers SRL, contractul fiind în valoare de 298.792 de lei fără TVA.

Se vor realiza mai multe lucrări, printre care montări de țevi de protecție și cabluri subterane, consolidare stâlpi sau refacerea suprafețelor carosabile și trotuarelor. Traseele electrice pentru semaforul de pe Calea Națională vor fi îngropate iar cele de pe Bulevardul Mihai Eminescu vor fi instalate aerian, pe stâlpi metalici.

Instalațiile de semaforizare vor include:

– Lămpi LED de mare intensitate, cu aprindere instantanee, de iluminat stradal (iluminează trecerea de pietoni pe faza de traversare, cu rol de sporire a vizibilității)

– Semafoare de vehicule

– Semafoare pentru pietoni

– Semafoare acustice pentru persoanele cu deficiențe de vedere

– Butoane pietonale și indicatoare prevăzute cu LED-uri verzi (luminează intermitent numai pe perioada de acțiune, până la prima apăsare. După apăsarea butoanelor, acestea se sting, indicând luarea în considerare a comenzii)

– Automate de dimensiuni reduse (dedicate automatizării instalațiilor de semaforizare rutieră, care se vor monitoriza online).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți