spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Mai multe substanțe psihoactive, cântare electronice și grindere, confiscate de polițiști în urma unor percheziții în Iași. Trei persoane bănuite de trafic cu droguri au fost reținute

Mai multe articole

În seara de 18 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iaşi – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului cu droguri de risc și mare risc, fiind efectuate 7 percheziții domiciliare și puse în aplicare 4 mandate de aducere.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite 225 de timbre LSD, precum și diverse cantități de cocaină, ketamină, cannabis, pastile ecstasy și substanțe cu efect psihoactiv, 3 cântare electronice de precizie și 8 grindere.

De asemenea, în noaptea de 18 spre 19 mai a.c., după ce au fost efectuate cercetări suplimentare și audieri, procurorul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași a dispus măsura reținerii, pentru 24 ore, a trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, precum și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, urmând ca acestea să fie prezentate Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă.

Față de o altă persoană, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar.

„Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române, precum și de sprijinul operativ al jandarmilor din cadrul I.J.J. Iași. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție din Iași.

De menționat este faptul că persoanele ar fi cunoscute pentru că s-ar fi ocupat cu aprovizionarea cu droguri a mediului studențesc din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți