spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un tânăr polițist din Iași a dat dovadă de spirit civic. A ajutat un bărbat să ajungă mai repede la spital cu tatăl său, care avea nevoie urgentă de un medic

Mai multe articole

Alexandru are doar 22 de ani și este polițist la Secția nr. 1 de Poliție din Iași, unde își desfășoară activitatea din anul 2019, când a absolvit Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina.

Acesta este unul dintre oamenii legii care, astăzi, a dat dovadă de empatie, spirit civic, dar și modestie, câteva dintre caracteristicile fundamentale ale unui polițist.

Itinerariul său de patrulare a fost conform planului, însă doar până într-un punct, când un domn i-a solicitat ajutorul. Cetățeanul avea nevoie să ajungă cu tatăl său, în vârstă de 85 de ani, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, deoarece avea urgentă nevoie de ajutor medical.

Alexandru nu a stat prea mult pe gânduri, deoarece și-a dat seama din discuțiile purtate că șoferul nu cunoaște drumul și nici ora respectivă nu era în favoarea acestuia, astfel că i-a escortat către unitatea spitalicească.

Știe cât de importantă este intervenția medicilor într-o astfel de situație, întrucât are în familie o persoană cu probleme cardiace.

Cadrul medical care a preluat pacientul a rămas profund impresionat de gestul lui Alexandru, motiv pentru care a și făcut cunoscut gestul acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți