spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un tânăr beat a produs un accident rutier la Cornișa

Mai multe articole

La data de 4 mai 2022, orele 00:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că în zona Parcului de Agrement Cornișa, a avut loc un accident rutier.

În urma deplasării la fața locului a fost identificat, în fața Amfiteatrului, un autoturism care prezenta avarii la partea din față, iar în interior, se afla un tânăr de 29 de ani, din municipiul Botoșani. 

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

„Vă recomandăm să nu vă urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice! Indiferent de cantitate de alcool pe care ați consumat-o sau de concentrația de alcool pe care o aveți în organism, aceasta vă influențează conduita la volan și modul de identificare, predicție și luarea a unei decizii, în momentul în care se ivește o situație în trafic. Astfel, puteți deveni victime ale accidentelor rutiere sau puteți accidenta alt participanți la trafic, care se deplasează regulamentar”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți