spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un tânăr urmărit la nivel internațional a fost prins de polițiștii de frontieră de la Rădăuți-Prut, în timp ce voia să treacă granița

Mai multe articole

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut au depistat și predat autorităților competente un bărbat, în vârstă de 23 de ani, cu cetățenie Republica Moldova, căutat de autoritățile române, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă pe teritoriul acestui stat.  

În data de 31 martie 2022, în jurul orei 05:50, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut /I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, la volanul unui autovehicul înmatriculat în Franța, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 23 de ani.

„La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare de către autorităţile române, la data de 18.01.2022, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a spus Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Botoșani, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți