spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Insula Șerpilor invadată de ruși, după ce au pătat teritoriul cu sângele soldaților Ucraineni. Absolut toți au murit intr-un mod eroic, in urma unui schimb de replici.

Mai multe articole

Potrivit CNN, ar fi existat un schimb de replici între soldații ucraineni de pe Insula Șerpilor din Marea Neagră și un ofițer al Marinei Ruse de pe o navă militară. Rușii au ordonat soldaților ucraineni să se predea, iar aceștia le-ar fi întors o replica acidă, replica care i-au informat direct că nu au de gând să se predea rușilor sub nici o formă…fapta acesta a determinat măcelul.

Potrivit președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, toți soldații care apărau Insula Șerpilor ar fi fost uciși.

„Toți polițiștii de frontieră au murit eroic, dar nu au cedat. Li se va acorda titlul de Erou al Ucrainei postum”, a spus Zelenski.

La un moment dat, joi, o navă de război rusă s-a apropiat de insulă.

Potrivit presupusului schimb audio, ofițerul rus spune: „Aceasta este o navă de război militară. Aceasta este o navă de război militară rusă. Vă sugerez să vă lăsați armele și să vă predați pentru a evita vărsarea de sânge și victime inutile. În caz contrar, veți fi bombardați”.

Presupusul răspuns de la un soldat ucrainean: „Navă de război rusească, du-te naibii”.
Insula Șerpilor, teritoriul deținut de Ucraina și aflat la doar câteva zeci de kilometri de teritoriul României, a fost ocupată de trupele ruse, potrivit ministerului ucrainean de Interne.
”Contactul cu soldații de pe Insulă a fost pierdut. Insula Șerpilor a fost capturată. Serviciul de Frontieră de Stat continuă să acționeze activ alături de Forțele Armate ale Ucrainei și Garda Națională pentru a opri inamicul care ne-a atacat insidios țara. Victoria va fi a noastră”, scrie pe pagina de Facebook a ministerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți