spot_img
sâmbătă, februarie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Soțul infidel și-a sechestrat amanta, a bătut-o și a pus-o in genunchi sa-i ceara iertare soției.

Mai multe articole

Un bărbat din Deva a fost anchetat de judecători după ce și-a sechestrat amanta, a lovit-o până a umplut-o de sânge și apoi a filmat-o în timp ce era pusă să-și ceară scuze soției acestuia.

Pentru această faptă, petrecută în 2018, bărbatul a fost trimis în judecată cu acuzația lipsire de libertate în mod ilegal şi condamnat în primă instanţă la trei ani şi două luni de închisoare cu executare.

Povestea a fost oarecum ciudată. Tânăra de 25 de ani s-a îndrăgostit de bărbat în timp ce frecventa barul pe care acesta îl administra. Bărbatul era căsătorit de 18 ani şi avea doi copii.
În anul 2018, între cei doi a început o relație intimă. La un moment dat, soţia bărbatului i-a surprins pe cei doi întreţinând relaţii sexuale și l-a anunțat că vrea să-l părăsească. Bărbatul s-a gândit cum să facă să o convingă pe mama copiilor lui că nu e nimic între el și amantă.

Astfel, pentru a-i dovedi soţiei sale că nu dă doi bani pe amantă, a realizat o filmare în care o umileşte pe tânără, obligând-o să îi ceară scuze soţiei sale şi să promită că nu îl va mai căuta pe bărbat.

Acesta a legat-o pe tânără de un scaun, apoi a lovit-o până i-a spart nasul și i-a întins sângele pe faţă şi pe haine, adresându-i cuvinte jignitoare şi ameninţări cu moartea. Bărbatul a mers până acolo încât i-a pus amantei cuţitul la gât, cerându-i să jure că nu-l va mai căuta.

În primă instanţă, Tribunalul Hunedoara l-a condamnat pe bărbat la trei ani şi două luni de închisoare cu executare. Însă, în apelul judecat la Curtea de Apel Alba Iulia, bărbatul acuzat a fost declarat nevinovat, judecătorii considerând că totul a fost un joc regizat cu acordul victimei.

În decizia de achitare a cântărit decisiv chiar mărturia victimei, care a declarat că, după realizarea filmării, a mai rămas acasă la inculpat, întreţinând chiar relaţii sexuale cu acesta. Sentinţa de achitare este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți