spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un botoșănean în vârstă de 23 de ani este noul concurent în Casa Puterea Dragostei! INTERVIU

Mai multe articole

Bazat Alexandru, este un tânăr de 23 de ani din județul Botoșani ce a ales să participe la cunoscutul show de televiziune ce ajuns acum  la cel de al patrulea sezon!  

Formatul emisiunii Puterea dragostei implică un grup de oameni care trebuie să locuiască într-o casă special construită cu scopul de a-și găsi dragostea adevărată. 

Concurenții sunt supravegheați non-stop de către camerele de supravegheat. Băieții și fetele din concurs locuiesc în case separate și se întâlnesc cu diferite ocazii în emisiunile live. Un rol important îl are și publicul, care are dreptul de a-și alege concurentul favorit în fiecare săptămână.

Filmările sunt realizate la Istanbul, în Turcia.

  1. Reporter www.foto-reporter.ro: Ce te-a făcut să te înscrii la Casa Puterea Dragostei? 

Alex: Pentru mine personal a fost o provocare, am vrut să-mi dovedesc că pot să-mi depășesc propriile limite și bariere. Dar cel mai important și scopul meu principal pentru care mă aflu aici este că vreau să-mi găsesc pe cineva, jumătatea..

  • Reporter www.foto-reporter.ro: 3 calități și 3 defecte pe care fetele ar trebui să le ia în calcul înainte a  vrea să te cunoască? 

Alex: La calități aș putea trece că sunt o persoană loială, care oferă încredere și are o viață activă. Sunt și puțin gelos, dar doar în situațiile ce impun asta, impulsiv și cred că și faptul că sunt foarte căutat și dorit de către persoanele de sex opus ar putea fi un defect.

  •  Reporter www.foto-reporter.ro: Ai avut un concurent preferat în celelalte sezoane? Dacă da, cine și ce te-a impresionat la acea persoană?

Alex: Da, am avut mai multe persoane ce le-am apreciat dar aș prefera să nu dau nume. Principalul lucru ce le-am admirat la ele a fost transparența. Atât în casă cât și afară au reușit să-și păstreze aceeași imagine și să fie aceeași oameni.

Alex:  Aș parcurge pas cu pas situația. Analizez și încerc să ameliorez strict ce ține de mine și persoana respectivă. Mereu o să caut adevărul într-un conflict și o să-l susțin deși în cadrul emisiunii s-ar putea ca imaginea totală să fie denaturată.  

  • Reporter www.foto-reporter.ro: Crezi cu adevărat că genul acestor emisiuni îți pot scoate în cale jumătatea?

Alex: Da, cred cu adevărat acest lucru! Dar cum în toate răspunsurile trebuie să existe un ,,dar”, aici ai nevoie de foarte multă tărie și putere psihică să te poți concentra la  căutarea idealului feminin mult visat în pofida evenimentelor ce se desfășoară în paralel.

Întrebat de către reporterul nostru dacă vrea să le transmită ceva  susținătorilor, Alex ne-a spus că ,,Ceea ce ești  se va vedea în ceea ce faci” și că ne invită să urmărim emisiunea pe Kanal D pentru mai multe surprize și dezvăluiri!

Sursă: Instagram @bazat_alex1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți