spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O mărunțică din Botoșani își lansează primul CD din carieră în cadrul unui concert caritabil. „Este un eveniment care încununează acești ani de muncă”

Mai multe articole

Teodora Grumeza este o tânără adolescentă, din județul Botoșani, care a ales să își sărbătorească majoratul pe scenă. Cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani, Teodora își lansează CD-ul „Mărunțica” într-un spectacol caritabil, organizat la Casa Tineretului, pe 4 martie.

Fiind înzestrată cu acest dar și având sprijinul părinților, aceasta a hotărât să facă spectacolul unul de natură caritabilă, iar toți banii strânși vor veni în sprijinul Asociației „Grup Civic”. În plus, Teodora își va dona și o parte din banii strânși din vânzarea albumelor.

„Este un eveniment exclusiv organizat de mine și de părinții mei, cu ajutorul domnului dirijor de la Rapsozii Botoșanilor. Este totodată lansarea albumului meu de debut. După 13 ani de muzică am spus că este justificat să scot un album, chiar dacă poate anumite voci au spus că nu sunt pregătită acum. Eu am zis că este mai bine să procedez cum simt. De asemenea, dacă tot am fost înzestrată cu darul acesta de a cânta și am avut această binecuvântare că părinții mei au putut cumva să mă susțină pe această cale, mi-am propus să ajut și eu mai departe și am transformat evenimentul într-unul de natură caritabilă. Toți banii strânși și o parte din banii pe care îi strâng din vânzarea de albume vor merge către Asociația „Grup Civic”, pentru Caravana Faptelor Bune”, a declarat Teodora Grumeza.

Intrarea la spectacol se va face printr-o donație minimă de 10 lei chiar în ziua evenimentului la intrarea în sală. Toți banii strânși vor fi donați către Asociația „Grup Civic” din Botoșani, pentru ajutorarea copiilor și bătrânilor, din județul Botoșani.

„Solista noastră dragă, Teodora Grumeza, ce a ales să facă acest deosebit concert de ziua sa de naștere și cu ocazia lansării noului său CD, a ales ca acesta să fie caritabil și să întindă o mână de ajutor asociației noastre. Aceasta ne-a împărtășit că a simțit că a fost binecuvântată cu atât de multe în viață așa că a vrut să-și folosească muzica pentru a da înapoi celor aflați în nevoie”, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” din Botoșani.

Teodora a povestit că materialul discografic cuprinde și câteva din piesele regretatului maestru Ioan Cobâlă, cel care i-a fost ghid în prima parte a vieții de artist.

„În același timp, materialul discografic cuprinde și printre ultimele piese redactate de regretatul maestru Ioan Cobâlă. Am rămas așa cu o zestre impresionantă de câteva piese de la el și m-am gândit că este de bun augur, dacă tot se caută acum ce a rămas scris de dumnealui, să scot și eu aceste piese la lumină”, a adăugat Teodora.

Evenimentul este unul încărcat cu energie pozitivă și voie bună, care vine cumva firesc după ani buni de muncă. Teodora a pășit pentru prima dată pe scenă la vârsta de cinci ani, însă a început să studieze muzica mai în serios abia la vârsta de șase ani, fiind îndrumată de maestrul Ioan Cobâlă să vină la Botoșani.

„Este într-adevăr o energie pozitivă pentru mine, este un eveniment care cumva încununează acești ani de muncă. Au fost niște ani de muncă asiduă, pentru că în timp ce ceilalți copii stăteau în fața blocului și se jucau, eu repetam, învățam, mergeam la diverse activități care să mă dezvolte pe latura aceasta muzicală. Într-adevăr, este o vârstă fragedă și cumva mulți oameni au criticat faptul că eu îmi doresc să fac un eveniment de o asemenea anvergură, însă atât pentru mine, cât și pentru părinții mei acest eveniment înseamnă foarte mult. Pe scenă am pășit prima dată la vârsta de cinci ani, dar am început să studiez muzica undeva pe la șase ani. Făceam naveta de la Hârlău, pentru că sunt născută la Iași. La vârsta de șapte ani, îndrumată de maestrul Ioan Cobâlă m-am mutat în Botoșani alături de părinții mei, pentru ca să pot urma cursurile Liceului de Artă”, a completat Teodora Grumeza.

Spectacolul va avea loc pe data de 4 martie, la Casa Tineretului. Iubitorii de folclor sunt așteptați în sala de spectacol începând cu ora 17:00.

Pe scenă vor fi prezenți numeroși artiști de renume din Botoșani, acompaniați de Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor – Ioan Cobâlă”.

Spectacolul va fi transmis și online pe paginile oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți