spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Acuze a 204 elevi de la liceul Laurian către un ,,președinte de comisie abuziv și agresiv” la BAC!

Mai multe articole

Președintele Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul Național “A.T. Laurian” și vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor, Ungureanu Eduard-Alexandru, solicită sancționarea dură a domnului Furtună Corneliu, președintele comisiei de evaluare din cadrul centrului de examen de la Colegiul Național “A.T. Laurian” în perioada sesiunii iunie-iulie 2021 a Examenului de Bacalaureat.

Această  reclamație s-a întocmit sub temeiul că domnul Furtună Corneliu ar fi încălcat flagrant metodologia de desfășurare a Examenului de Bacalaureat, forțând peste 30 de elevi să rescrie , în unele situații chiar și toată lucrarea sub amenințarea că teza va fi anulată de comisie în caz contrar din cauza unor tăieturi orizontale. Deși tăieturile orizontale sunt prevăzute în metodologie ca lucru acceptat.

,,Are de dat notă explicativă la inspectorat dacă există lucrări cu tăieturi”ar fi declarat profesorul către elevii prezenți la examen. CȘE al Colegiului Național ,,A.T. Laurian” Botoșani solicita ca domnul Furtună Corneliu să nu mai fie delegat niciodată ca președinte de comisie în vreun centru de examen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți