spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Botoșaniul a ajuns în FINALA Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială – ediția a VII-a.

Mai multe articole

Voturile pe care dumneavoastră  le-ați acordat, au dus Asociația GRUP CIVIC Botoșani pe locul al 2-lea pe țară și automat calificarea acestora  în Finala pentru Premiul „Instituția Anului”.

Gala va fi prezentată de Andreea Marin, Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială iar momentul artistic al serii va fi asigurat de Loredana Groza și Agurida Band.

,,Astăzi poate pentru prima dată în viața mea sunt stăpânit de emoții foarte mari. Spun asta, pentru că vă recunosc sincer, nu am visat niciodată în viața mea că voi ajunge aici, unde sunt acum, datorită domniilor voastre. Nu mi-am dorit nimic, niciodată pentru binele personal.

Indiferent ce loc voi câștiga – 1, 2 sau 3, eu sunt fericit că am ajuns aici și mă mândresc că Botoșaniul meu drag, cu oamenii lui buni, se află în FINALĂ.

Mulțumesc de asemenea doamnei director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Felicia Mihai, pentru nominalizarea la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială.” a transmis Daniel Câșlariu, președintele asociației Grup Civic Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți