spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

GABRIEL ARE NEVOIE DE AJUTOR !!!

Mai multe articole

Strângere de fonduri pentru Gabriel, un tânăr din Brașov, a cărui vis este sa aibă o căsuța a lui pe sol pentru a putea face progrese atât cu sănătatea cât și cu scopul sau nobil, cel de a ajuta pe ceilalți.

El locuiește împreuna cu mama sa intr-un apartament la etajul 3, intr-un bloc cu patru etaje, fata lift și fără oameni care sa-l poată ajuta sa urce sau sa coboare trei nivele. Îngerul sau păzitor este mama sa, cea care îl îngrijește dar ei locuiesc in apartamentul tatălui sau, care este violent fizic și verbal, viciat și alcoolic. Acesta are nevoie de liniște și de libertate.

Este un spirit altruist iar din puținul lui mereu a ajutat alți oameni care se aflau in situații grele precum a sa.

A lucrat alături de realizatorii și producătorii din Mass-media cu ajutorul cărora a realizat evenimente caritabile in toată țara si a salvat vieți prin tot ce a făcut.

Nu mai poate merge de la 11 ani, sufera de Sindromul Muscular Amiotrofic, iar din 2004 sufera de Bronșita Super Supurativa.

Cei ce pot oferi un ajutor o pot face oferind un ajutor financiar in conturile bancare ce se regasesc in imagini sau pe strângerea de fonduri Facebook “George Needs Help!”, acolo unde ii puteți afla și povestea in detaliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți