spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

CE ANUNȚĂ OFICIALITĂȚILE LA MARATONUL DE VACCINARE DE LA KAUFLAND? FOTO-VIDEO

Mai multe articole

În cursul zilei de astăzi, Dan Nechifor împreună cu șefa DSP Botoșani, Monica Adascalitei  au fost prezenți la centrul de vaccinare drive-thru de la Kaufland si Uvertura Mall. Aceștia au menționat că centrele de vaccinare au fost un real succes în comunitate deoarece sute de Botoșăneni le-au trecut pragul.

FOTO-REPORTER.RO
FOTO-REPORTER.RO

Autoritățile au pregatit maratonul drive-thru ce are loc în parcarea de la Kaufland, de pe șoseaua Iașilor. Acesta s a deschis luni, 31 mai, începând cu ora 10 și oferă un nou punct de vaccinare la liber cu Johnson&Johnson. Activitatea se va încheia joi seară la ora 20.

Un centru de vaccinare activ este și  Uvertura Mall!

Maratonul vaccinăriiare loc pe datele 31 mai-1 iunie la Uvertura Mall. Programul de funcționare este același cu cel al centrului comercial.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta la  centrul comercial, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate / pașaport).

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani  vor fi însoțiți de un părinte/ tutore sau vor prezenta acordul scris al acestora.

Astăzi din 160 de teste PCR realizate, 0 au fost POZITIVE!

Spitalul Județean Mavromati preia acum cazurile din Iași si Suceava de covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți