spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

VLAD BABA, managerul Școlii de Arte Iași, a organizat pentru copiii din centrele de plasament și cele de protecție a copilului, un atelier de pictura si desen.FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Vlad Baba, are in vedere un proiect cu numele “Școala de Arte la sate” , in urma căruia va oferi 20 de burse.

Duminica, 30 mai a.c, a avut loc un eveniment special organizat de către Școala de Arte “Titel Popovici” Iasi , eveniment organizat la Ansamblul Artistic profesionist “Constantin Arvinte”.

Acțiunea a fost organizata pentru copiii din centrele de plasament și cele de protecție a copilului, unde aceștia au fost prezenți la un Atelier de pictura și desen, cu ajutorul căruia și-au pus imaginația si talentul la încercare.

Mai mult de 20 de copii au fost fericiti sa participe și sa petreacă o duminica altfel, una mai colorata, alături de profesorii de pictura și desen din cadrul Școlii de Arte Iași, al cărui Manager este Vlad Baba, cel care a venit cu inițiativa acestei acțiuni.

“Pentru a integra mai ușor copiii din aceste centre în societate, și pentru a se bucura alături de noii lor prieteni, profesorii și ceilalti elevi ai Școlii populare de Arte “Titel Popovici”, am organizat cu mare drag aceste ateliere și acțiuni în care implicăm cat mai mulți copii pasionati de artă.”, a declarat Vlad Baba, managerul școlii sus menționate.

FOTO-REPORTER.RO

Evenimentul nu se putea încheia altfel decât cu o surpriza pentru copii, care a constat in multe baloane colorate de care aceștia au fost foarte incantați și care, le-au desenat zâmbetul inocent pe chipuri.

Mai mult decât atât, aceștia nu se opresc aici, și vor organiza încă un eveniment marți 1 Iunie, dedicat copiilor chiar de ziua lor.
Va fi un spectacol de dans, teatru și actorie ,la care pot participa toți copiii, și va fi organizat in parcarea Prefecturii și a Consiliului Judetean iasi , oferit copiilor din iasi , dar și a altor copii din centrele de plasament.

De asemenea, Managerul Școlii de Arte Iași, Vlad Baba, are in vedere un proiect cu numele “Școala de Arte la sate” , in urma căruia va oferi 20 de burse copiilor din familii defavorizate și care au rezultate deosebite la școala.
Bursa consta in gratuitatea ce va fi oferită elevilor la cursuri pentru cei trei ani de studiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți