spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Președintele partidului PHRALIPE al Romilor BOTOSANI s-a vaccinat! ,,Există o imensă dezinformare în comunitate în ceea ce privește virusul!”

Mai multe articole

Mesajul de vaccinare trebuie dus cât mai aproape de casa românilor, iar vicepremierul Dan Barna spune că în campanie, pe lângă primari, trebuie să se implice şi partidele parlamentare şi neparlamentare, care au structuri în teritoriu: „Am văzut capacitatea partidelor de a ajunge la oameni”.

Președintele partidului PHRALIPE al Romilor a spus, pentru Foto-Reporter.ro, că sâmbătă  avut întâlnire cu unii membrii ai comunității, iar punctul principal al discuției a fost campania națională de vaccinare. Fostul candidat la primărie s-a vaccinat cu prima doză marca Pfizer pe data de 8 mai, urmând să facă rapelul după 21 de zile, în data de 29 mai.

,,Există o imensă dezinformare în comunitate în ceea ce privește virusul!”

Acesta spune că e nevoie ca fiecare persoană influentă să se implice în comunitatea sa pentru ca mesajul privind vaccinarea să ajungă la cât mai mulți oameni ce au nevoie cu adevărat de acest lucru, dar și să realizeze gravitatea virusului și importanța măsurilor de protecție.

Reporter: De ce te-ai vaccinat? Ce te-a împins să faci acest lucru?

Nicoi Florin: Urmăream mai demult să  fac vaccinul …dar am considerat că bătrânii si cei care au nevoie mai mare decât mine, au prioritate. În  ultimul an mai mult de 10 persoane  au murit în comunitate, ultimul fiind chiar zilele trecute! Eu chiar dacă nu am luat virusul… în primul rând mă protejez pe mine și pe cei apropiați mie.

Reporter: Ți-ai pus semne de întrebare în ceea ce privește virusul și gravitatea acestuia?

Nicoi Florin: Eu personal cred in COVID..dar in comunitate s-a făcut prea multă  campanie negativă și dezinformare  despre virus iar acum membrii au pierdut încrederea în informațiile procurate din mass-media.

Președintele partidului PHRALIPE al Romilor ne-a comunicat ulterior că nu a prezentat efecte adverse în urma vaccinării și că recomandă tuturor să facă acest pas spre o viața normală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți