spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

S-a aprobat bugetul Consiliului Județean și a instituțiilor aflate în subordine!

Mai multe articole

„Să lăsăm deoparte orgoliile politice și mizele mici”  cu această sintagmă a început, Doina Elena Federovici  a doua  ședinta ordinară a Consiliul Județean în vederea proiectului de hotărâre a aprobării bugetului propriu cât si a instituțiilor în subordine.

La această ședință au participat toți consilierii aleși în luna septembrie a anului trecut, anume în numar de 33. Astăzi fiind ultima zi în care se poate  decide viitorul investițiilor la nivel local, după ce în urmă cu numai o zi, acesta a  fost respins.

„Avem nevoie de un buget cât mai repede, pentru că asta este ultima zi în care mai putem vota fără a pune în pericol funcționarea instituțiilor aflate în subordine”,Doina Elena Federovici, președinte CJ.

În urma votului, s-au însemnat 21 de voturi pentru și 12 abțineri,asftel el fiind aprobat.

S-a solicitat și un amendament din partea consilierului local, Viorel Iliuță, în ceea ce privește investiția la Școala ,,Sfântul Stelian” Botoșani, unitate de învățământ destinată elevilor cu nevoi speciale:

„Solicit introducerea unei noi poziții în lista de investiții și alocarea din bugetul pe anul 2021 a unei sume de 600.000 lei pentru investiții în continuare având ca sursă excedentul CJ și a spitalului pe trimestrul IV”.

Amendamentul a fost suținut doar de liberali, astfel el fiind respins.

Și cei de la PRO România au avut o intervenție în cadrul ședinței și anume că solicită investiții pentru cabinetele psihopedagogice și logopedicedin unitățile de învățământ din județul Botoșani ce aparțin de CJRAE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți