spot_img
vineri, mai 3, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Noi facilități pentru plățile efectuate la stațiile SelfPay (FOTO)

Mai multe articole

Plățile taxelor fără debit sunt mai simple și mai ușoare!

Începând cu această lună – iunie 2023 – locuitorii municipiului Botoșani au posibilitatea să își achite taxele fără debit, precum taxa de buletin, taxa de autorizație construire, taxa de liberă trecere, taxa de recenzare, taxa judiciară de timbru, taxa de divorț administrativ și taxa pentru certificatul de urbanism, simplu, rapid și sigur, la Stațiile de Plată SelfPay.

Din dorinţa de a oferi cetățenilor o experiență eficientă și lipsită de complicații pentru plata taxelor și impozitelor, Primăria Municipiului Botoșani a încheiat un parteneriat cu SelfPay, ce deține cea mai mare rețea de stații de plată de tip self-service la nivel național. Încurajăm contribuabilii să utilizeze această opțiune modernă și accesibilă pentru a-și achita taxele fără debit. Astfel, pot economisi timp prețios”, a susținut primarul Cosmin Andrei.

Pe lângă plata taxelor fără debit, a altor taxe și impozite locale, botoșănenii beneficiază de alte 220 de servicii din domenii diverse, disponibile la Stațiile de Plată SelfPay, precum plata facturilor de utilități, reîncărcarea electronică a cartelelor de telefon mobil, plata ratelor, operațiuni de plată a tarifului pentru eliberarea permisului de conducere, a certificatului de înmatriculare, autorizației de circulație provizorie, pașaportului sau chiar procurarea biletelor LOTO.

Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în centrele comerciale, magazine de proximitate sau stații de carburanți, în intervale orare de până la 24/7.

În Botoșani, rețeaua SelfPay este alcătuită din 48 de stații, din cele 10.000 de unități care operează la nivel național.

Pentru a găsi cea mai apropiată Stație de Plată SelfPay, contribuabilii pot accesa link-ul atașat https://selfpay.ro/localizare/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți