spot_img
luni, august 15, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Copiii participanți la Tabăra de Airsoft de la Agafton au primit sfaturi de la polițiști

Mai multe articole

Pentru că e perioada vacanței, când taberele și-au deschis porțile, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei de la Centrul de Prevenire, Evaluare și și Consiliere Antidrog  au considerat oportun să fie prezenți la tabăra de airsoft pentru a discuta cu copiii.

Copiii au aflat informații despre droguri, despre consumul de alcool și tutun și au experimentat starea pe care o simt cei care sunt sub influența consumului de alcool și droguri prin utilizarea ochelarilor care simulează consumul acestor substanțe, constatând cât poate fi de periculos și doar să mergi pe picioarele tale atunci când ești sub influența unor astfel de substanțe.

Polițiștii de prevenire au mai adus în discuție o temă de actualitate, cea a siguranței în mediul online, tot pentru că e vacanță și tentația de a petrece mai mult timp pe calculator, pe jocuri sau pe rețelele de socializare este mai mare.

Copiii au primit câte o broșură cu măsuri preventive și cu date statistice privind atacurile cibernetice și pornografia infantilă, rezultate din studiul realizat la nivel național prin Proiectul Ro Cyberex.

„Activitățile din Tabăra Agafton vor continua pe toată perioada verii, polițiștii dorind să stea de vorbă cu cât mai mulți copii, pentru a-i ajuta să înțeleagă consecințele adoptării unor comportamente nesănătoase și a-i ajuta să găsească alternative sănătoase”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți