spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Accident grav în municipiul Iași. Patru muncitori au murit, iar alții patru sunt în stare gravă, după ce au fost loviți cu mașina de o femeie beată FOTO/VIDEO

Mai multe articole

În noaptea de joi spre vineri, polițiștii municipiului Iași au fost sesizați prin apel 112 de producerea unui accident rutier pe raza localității Iași. În evenimentul rutier ar fi implicate un grup de lucrători care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 39 de ani, și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă.

Potrivit polițiștilor direcționați la fața locului, șoferița autoturismului circula dinspre Păcurari spre Fundație, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit o clădire și a intrat din plin într-o autoutilitară staționată pe partea dreaptă lângă care se aflau șapte muncitori de la Citadin.

În urma impactului patru dintre cei șapte muncitori au murit, iar restul au fost grav răniți.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție din Iași.

Potrivit jurnaliștilor de la ziaruldeiași.ro, șoferița este divorțata de curând, are un copil din fosta căsnicie si unul cu actualul concubin. Niciunul dintre copii nu se afla în autoturismul care, în urma accidentului, a fost avariat 100%. Cei șapte muncitori lucrau la asfaltarea marginilor unui canal pătrat. Aceștia au săpat pe lângă marginea canalului, iar în momentul în care au fost loviți de către autoturismul în viteză, aceștia puneau smoală, urmând să aștearnă un strat de asfalt.

Unul dintre răniţi se zbate între viaţă şi moarte, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor ca acesta să fie salvat. Este vorba despre C.G., în vârsta de 42 de ani, care a suferit politraumatisme şi o ruptură de splina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți