spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

,,Pandemia a început din băile CFR”. Așa arată condițiile din trenul de pe ruta Botoșani-București. FOTO

Mai multe articole

Mizerie și neglijență, așa s-ar putea descrie filmul trăit de orice călător CFR pe ruta Botoșani-București. Imaginile au fost surprinse de un botoșăneancă ce călătorea în data de 22 iulie cu direcția Gara de Nord.
Se poate observa că pe lângă geamul spart, mizeria prima în acel vagon. Pe marginea geamului, praful era prezent într-un strat considerabil chiar si un fir de păr ce probabil se rătăcise de la un fost călător.


Situația devine și mai dramatică când tânăra a vrut să folosească baia din acel vagon. Pe lângă mirosul greu se suportat, baia era practic neutilizabilă. Pe jos pe lângă covorul de frunze de proveniență necunoscută au fost asezonate de bălți de urină și tot felul de resturi. (se poate observa în imagini)
O pandemie globală în desfășurare? În baia CFR nu era urmă de hârtie igenică sau săpun! Dezinfectatul probabil nici nu a vizitat vagoanele ce vin din vârful Moldovei.


Trenul are următoarele opriri :


Plecare Botoșani

Leorda-Bucecea-Verești-Dolhasca-Pașcani-Roman-Bacău-Adjud-Mărășești-Focșani-Râmnicu Sărat-Buzău-Mizil-Ploiești Sud

Sosire București Nord

Ceea ce înseamnă un traseu de 7 ore și 41 de minute, în condițiile în care trenul nu întâmpină tipicele întârzieri CFR. Prețul unui bilet este de 92 de lei, la clasa a 2-a (cu loc pe scaun) iar distanța parcursă este de 476 km.

,,Nu se poate ca în 2021, un tren ce leagă Moldova de capitală să arate așa. Pandemia a început din băile CFR! Am rămas total dezamăgită de condițiile ce le prezenta baia dar si aspectul total al trenului. Nu personalul CFR este vinovat, ci consider că administrația ce conduce această ramură a transportului feroviar, ar trebui să coboare din mașinile de lux și să trăiască pe pielea lor un drum cu trenul. Mă gândesc să depun o plângere în urma acestei experiențe.” a declarat botoșăneanca pentru foto-reporter.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți