spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O cerere in căsătorie atipica, după ce o tanără Paramedic SMURD a fost cerută in căsătorie chiar de victima unui “accident”.

Mai multe articole

Chiar de ziua ei, Paula, o tanara ce lucrează ca Paramedic Smurd in cadrul punctului de lucru Crucea, a fost cerută in căsătorie pe data de 7 Iunie 2021.

Totul a fost pregătit din timp, cu un scenariu la care au participat și colegii de la Detașamentului Vatra Dornei.

Aceștia au chemat-o pe Paula la sediu, pentru a semna câteva documente. În realitate însă, alături de iubitul Paulei, pregăteau marea surpriză. 

Un ‘accident’ a avut loc la intrarea în curtea subunității, iar ‘victima’, respectiv iubitul ei, a cerut-o în căsătorie.

“Pentru Paula, această zi va fi una pe care nu o va uita, niciodată. Nu doar pentru că e ziua ei de naștere, ci și pentru surpriza de care a avut parte, la ieșirea din tura de serviciu.Paula este paramedic SMURD, în cadrul Punctului de Lucru Crucea. Colegii de la Detașamentul Vatra Dornei au chemat-o la sediu pentru a semna câteva documente, pregătindu-i, în secret, surpriza, împreună cu prietenul Paulei. Scenariul presupunea un accident la intrarea în curtea subunității, iar „victima” trebuia s-o ceară de soție pe Paula… Zis și făcut! La Mulți Ani, Paula, și să fii fericită!P.S. A zis „DA”.”, se arată pe pagina de Facebook a ISU „Bucovina” Suceava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți