spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Replica Doinei Federovici către liberalii ce au susținut că au predat drumul strategic “ la cheie” FOTO+VIDEO

Mai multe articole

Președintele Consiliului Județean, Doina Elena Federovici, a făcut marți, 8 iunie 2021, o serie de declarații legate de proiectul drumului strategic. Aceasta a susținut că unii politicieni își atribuie pe nedrept meritele în ceea ce privește acest proiect iar că spațiul public este plin de acuzații nefondate.

A fost doar o metodă de a influența botoșănenii în timpul campaniei electorale?

Șefa CJ a declarat:

,,Nu înțeleg de ce la acel moment au preferat să deseneze efectiv un brăduț de Crăciun și să nu redea în adevăratul sens al cuvântului valoarea strategică drumului denumit strategic. Conducerea Consiliului Județean de până în 2016 a făcut doar demersuri pentru includerea drumului strategic în planul de dezvoltare regională și s-a elaborat la vremea respectivă doar tema de proiectare a acestui drum.
Toate județele din Nordul Moldovei au fost solicitata practic de ADR Nord –Est să depună un proiect pentru un drum strategic. Pentru că se apropiau alegerile locale cu o zi înainte de schimbarea legii achizițiilor publice, mai exact, în data de 25 mai a fost scos la licitație proiectul tehnic și consultanță la elaborarea cererii de finanțare, asta deși conducerea Consiliului Județean de la acea vreme știa că acestea trebuiau revizuite.
A fost doar un truc electoral, ulterior au tot spus că au lăsat drumul la cheie când de fapt era doar un desen pe harta județului.”

FOTO-REPORTER.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți