spot_img
sâmbătă, februarie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Un vaccin, o vizită la muzeu”

Mai multe articole

Campania de vaccinare ajunge și în locații atipice: gări, muzee, aeroporturi, dar și la munte sau la mare.
Coordonatorul campaniei, medicul militar Valeriu Gheorghiță, spune că în acest fel vaccinurile ajung și la persoane care se tem să intre într-un spațiu medical.

Consiliul Județean Botoșani a inițiat un maraton de vaccinare la sfârșitul acestei săptămâni: „Un vaccin, o vizită la muzeu”.

Cu sprijinul Instituției Prefectului, a Primăriei Botoșani, a Direcției de Sănătate Publică și a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, la sfârșitul acestei săptămâni, pe Pietonalul „Unirii”, în fața Muzeului Județean de Istorie, va fi deschis un centru mobil unde botoșănenii se vor putea imuniza cu vaccinul produs de Pfizer sau cu cel de la Johnson & Johnson (doză unică). Maratonul vaccinării a început vineri, la ora 12:00, și se va finaliza duminică seară, la ora 20:00.
Botoșănenii care se vor vaccina, pe baza adeverinței pe care o primesc, vor putea intra gratuit la Muzeul Județean de Istorie pe parcursul celor trei zile.
„Trecem printr-o perioadă dificilă din punct de vedere sanitar, iar toate eforturile se îndreaptă acum spre a lăsa în urmă această perioadă nefastă. Așa cum au explicat experții în politicile publice din domeniul sanitar, vaccinarea reprezintă singura șansă pentru obținerea imunizării în masă împotriva virusului SARS-CoV-2 și implicit a stopării pandemiei de Covid-19. Suntem deschiși să repetăm această acțiune și de Noaptea Muzeelor sau ori de câte ori este necesar, pentru a reveni cât mai rapid la o viață normală”, a declarat Doina-Elena Federovici, președintele CJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți