spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

FOTO+VIDEO. A murit într-un accident de mașină fiul proprietarilor restaurantului Popas Cucorăni. Cine era Iulian Cojocaru?

Mai multe articole

ATENTIE !!! Acest material conține imagini care va pot afecta emoțional !

Iulian Cojocaru a murit la doar 27 de ani. Tânărul era un cunoscut saxofonist din zona Moldovei și se întorcea de la un angajament pe care îl avusese în Dorohoi. Pe DN 29B, drumul dintre municipiile Botoșani şi Dorohoi, într-o curbă ușoară la dreapta, mașina de teren pe care o conducea a ieșit de pe carosabil, a pătruns într-o curte, unde a lovit o dală din beton şi apoi s-a răsturnat.

FOTO-REPORTER.RO

Iulian era împlinit atât pe plan personal cât și profesional,  era căsătorit și avea un băiețel iar la restaurantul părinților lui avea funcția de Manager în Resurse Umane.

Lumea îl cunoștea mai ales pentru pasiunea lui, el fiind foarte apreciat și iubit pentru modul cum cânta la saxofon. Mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară pe pagina sa personală de Facebook.

,,Dumnezeu sa-l ierte! Un băiat de nota 20 , talentat, modest, familist nu mai sunt cuvinte …a scris un apropiat.

Din primele informații, tânărul ar fi adormit la volan!

Mașina a fost găsită întâmplator de doi tineri ce circulau prin zona. O ambulanță și un echipaj de descarcerare au intervenit la fața locului. Cadrele medicale nu l-au mai putut readuce la viață pe Iulian Cojocaru.Nu se mai aflau și alte persoane în autoturism.

,,În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțe producerii accidentului. În funcție de rezultate, va fi dispusă o soluție procedurală”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți