spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Înmormântare cu scandal într-un sat din Botoșani: Preotul ar fi stins lumina în biserică la jumătatea slujbei.VIDEO

Mai multe articole

În timpul unei înmormântări din satul Teișoara, comuna Roma s-a iscat un adevărat scandal dintre cei prezenți la evenimentul funerar și preotul. Familia îndoliată îl acuză pe slujitorul Bisericii că a manifestat un comportament nedemn,  aducând acuze nefondate la adresa familiei, iar la un moment dat a stins chiar luminile din biserică, pe motiv că rudele nu ar fi achitat acest serviciu.

Reporterii noștri au discutat cu sora și mama băiatului decedat, ele povestindu-ne cu lux de amănunte situația revoltătoare de la înmormântare. Susțin că preotul și-a permis să le vorbească și să se comporte acid, chiar să afișeze un comportament nepotrivit în postura de față bisericească.

Totul ar fi pornit de la bani!

Familia ar fi vrut ca sicriul în care se afla băiatul decedat,  în vârstă de 34 de ani, să treacă pe ultimul drum și prin fața casei fratelui său, lucru nepermis de către preot deoarece mama băiatului nu ar fi plătit cotizația anuală, susțin rudele.

În urma unui accident nefericit, băiatul a fost țintuit la pat timp de 12 ani, timp în care toate rudele au încercat să îi facă o viața cât mai frumoasă și să îi ușureze din durere și suferință.

,,Noi nu am mâncat, nu ne-am distrat pentru el! Și  în ultima zi a vieții lui pe pământ, în loc să-l drăgulim și noi, să-l plângem în liniște, nu ne-a lăsat măcar asta să facem.” a declarat mama băiatului, Ionescu Eugenia.

Problemele nu s-ar fi terminat aici!

În urma slujbei, pe poarta principală a cimitirului s-a pus LACĂT, lucru fără precedent până atunci.

Sora băiatului ne-a povestit cum preotul nu era de acord ca mormântul răposatului să fie lângă cel al bunicului și cum acesta a  pus lacătul doar ca firma cu care au vrut să colaboreze pentru monumentul funerar să nu poată intra în cimitir.

Ca sa poți ajunge la mormântul lui Ionuț, rudele trebuie să parcurgă un traseu anevoios,  pe o portiță laterală,  peste grămezi de moloz și deșeuri.

,,A venit acasă la noi și ne-a zis că i-am stricat reputația de  preot în sat!” acuză sora, Ionescu Oana.

Din cele relatate de familie înțelegem că nu doar cu familia Ionescu ar fi avut probleme și că mai multă lume s-ar fi  plâns de comportamentul acestuia la direcțiunea primăriei.

Ajunși la fața locului, am vrut să ascultăm și punctul de vedere al preotului Puiu Constantin, el fiind de acord în prima fază să vorbească cu noi.

Între timp,  în urma unei abordări acide inițiate de soția acestuia către colegii noștri aflați în paraclisul Bisericii, aceasta ne-a informat că preotul nu o să vorbească cu noi deoarece și-a întrebat superiorii iar aceștia nu i-au permis dreptul la replică.

Lucru ce nu îl avem încă confirmat de Protopopiatul Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți