spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Oamenii faptelor bune, TRIO.VET și GRUP CIVIC Botoșani

Mai multe articole

Alături de cei 40 de voluntari, s-au pregătit și pus alimente, hăinuțe, dulciuri, jucării dar și donații pentru sufletele necuvântătoare în 15 mașini ce au avut destinația: Havârna, la 15 familii sărmane.


Pe parcursul acțiunii caravanei au fost alături: doamna primar Baltă Rodica,
doamna de la asistența socială Alexandrescu Camelia și Mocanu Maria din partea asistenței comunitare din comuna mai sus menționată.

,,Doar două lucruri trebuie să le dăm copiilor noștri: rădăcini și aripi.” Jack Canfield

Activitatea a fost un real succes, obiectivele inițiale fiind atinse dar și copilașii au rămas cu cateva lecții de viață importante. Anume, că pot să-și depășească condiția socială și să spargă barierele de care s-au tot lovit, văzând prin voluntari niște exemple dar și ca iubirea față de necuvântătoare este foarte importantă. Iar că acestea trebuie să fie îngrijte exact cum le-au povestit domnii doctori Bejinariu Daniel și Bratu Dănuț de la cabinetul veterinar Trio.vet Botoșani.

,,Ne bucurăm că deși în vremurile acestea grele și pe fondul pandemiei, oamenii continuă să ajute și să susțină acțiunile noastre, fie ei prin donații sau ca voluntari și pentru asta țin să le mulțumesc din tot sufletul și să le garantez că proiectele vor continua!” a declarat Daniel Câșlariu.

https://www.facebook.com/DanielCaslariu1989

https://www.facebook.com/triovetbt

1 COMENTARIU

  1. BUNA ZIUA VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI ,am 4 catelusi de 1 luna pe care nu i mai pot tine mai mult de o luna din motive de venituri si sotul vrea sa i abandoneze eu nu vreau acest lucru si am vazut ca dvs aveti un adapost pentru suflete nevinovate ,as dori tare mult sa pot sa le dau undeva unde sa stiu ca sunt bine si nu pe strada aruncati,va multumesc din suflet si sper sa ma ajutati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți