spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O nouă terasă în Botoșani. Kafeteque Garden

Mai multe articole

Cunoscutul local, Kafeteque Bistro, situat pe Calea Națională nr.91, la parterul Uvertura Mall inaugurează o nouă locație!

Kafeteque Garden are marea deschidere vineri, pe data de 23 aprilie și va consta într-o terasă spațioasă cu o capacitate de pâna la 250 de persoane ce combină elementele de design exterior din lemn cu elemente ornamentale naturale.

Alegerea locației este una îndrăzneață dar ce aduce totodată și o serie de beneficii și plusuri comunității botoșănene. Terasa va fi deschisă în fața Casei de Cultură a Sindicatelor (Strada Marchian, nr.5).
Ne bucurăm că Primăria Botoșani cât și Consiliul Județean Botoșani a realizat cât de importantă e reabilitarea acelei zone și a susținut acest demers, pentru a putea contribui la nivelul de inedit în orașul nostru. Astfel, noi toți- tineri sau bătrâni, ne putem bucura acum, de un pilon al culturii botoșănene, într-un cadru nou, placut, foarte verde dar și cu o suprafață ce respectă și facilitează toate regulile de protecție împotriva virusului Sars-COV2.

Locația deschisă actual, la parterul Uvertura Mall își păstrează activitatea în mod normal.

Echipa managerială Kafeteque anunță că surprizele abia încep și că vă așteată să le descoperiți în noua lor locație!

https://www.facebook.com/kafetequebistro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți