spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Postul de şofer „fals” l-a costat 300 de euro şi un dosar penal 

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie Republica Moldova asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Moldova, care s-a dovedit a fi fals.

În data de 02 noiembrie 2022, în jurul orei 13:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, un cetăţean moldovean, în vârstă de 27 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au descoperit asupra bărbatului un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova, care avea imprimate fotografia şi datele sale de identificare.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului descoperit, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

„Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că fiind la muncă în Israel, un cetăţean chinez, coleg cu el, i-a propus să îl ajute pentru obţinerea unui permis de conducere, pentru a putea ocupa postul de şofer. Pentru acest serviciu, a plătit suma de 300 de euro”, au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți