Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeEducatieSurpriză pentru școlarii unei școli din municipiul Botoșani, realizată de polițiști

Surpriză pentru școlarii unei școli din municipiul Botoșani, realizată de polițiști

Published on

spot_img

Polițiștii rutieri au fost în vizită, ieri la Școala Gimnazială nr. 6 Grigore Antipa din
Botoșani unde au desfășurat activități de informare și prevenire cu elevii din clasele I.
Polițiștii le-au prezentat copiilor regulile de circulație și importanța respectării acestora pentru
prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite.


Într-o modalitate interactivă, cei mici s-au familiarizat cu indicatoarele rutiere și regulile de
circulație, fiindu-le explicată semnificația și importanța fiecăruia, precum și modul de
funcționare al semaforului pentru pietoni și pentru mașini.


Prin intermediul jocului, copiii au învățat cum trebuie să se asigure la traversarea străzii și care
este modalitatea corectă de a traversa, precum și obligațiile pe care le au când strada este
prevăzută cu semafor electric.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

Tineri laurieni specializați în IT tocmai la Sevilia.FOTO

14 elevi ai Colegiului Național ”A.T. Laurian” din Botoșani  s-au întors recent dintr-un stagiu de formare profesională derulat în cadrul unei firme importante din domeniul IT al Seviliei din Spania. Liceenii sunt pasionați de informatică și au profitat de un proiect de acreditare pentru a învăța să facă programare în limbajul JavaScript în cadrul companiei V-Art Escuela+Audiovisual. Descoperind o atmosferă de lucru matură și solicitantă, botoșănenii de clasa a X-a s-au întors mândri de cele învățate, dar și de cele demonstrate spaniolilor.

Poliţiştii botoşăneni alături de elevi

În cadrul întâlnirilor cu beneficiarii centrului de zi , aceştia au fost informaţi într-un mod cât mai interactiv pe diverse teme : siguranţa pentru sănătate, siguranţă în clasă, siguranţa în pauză, prevenirea, recunoaşterea şi gestionarea situaţiilor periculoase, relaţiile cu colegii, când lipsesc părinţii de acasă sau accesarea internetului. În cadrul activităților au fost distribuite materiale realizate în cadrul Programului local de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor, derulat în parteneriat cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică – Consiliul Judeţean Botoşani.

Politia Botoșani și elevii Liceului Ștefan Luchian Stefănești, implicare în activități de informare pentru siguranță.FOTO

La data de 15 mai a.c.,  poliţiştii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității Botoşani au participat împreună cu elevi ai liceului Ştefan Luchian Ştefăneşti  la mai multe activităţi  de informare pe diferite teme : siguranţa online, prevenirea victimizării minorilor prin trafic şi consum de droguri,  răspunderea penală a minorilor, reguli de siguranţă personală şi prevenirea plecărilor voluntare/dispariţiilor.