Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

contact@foto-reporter.ro

HomeDe interesScrisoare deschisă adresată domnului primar al Comunei Mihai Eminescu, Dumitru-Verginel Gireadă, de...

Scrisoare deschisă adresată domnului primar al Comunei Mihai Eminescu, Dumitru-Verginel Gireadă, de către Sînziana Secrieru

Published on

spot_img

Domnule primar Dumitru-Verginel Gireadă,

Aș vrea să lămurim public unele chestiuni declarate de dumneavoastră într-un ziar online.

În primul rând, vă pot asigura că alături de domnul Iftime nu a fost nicio echipă PD. Subsemnata, fiind prezentă acolo și cu siguranță știți că sunt membră în Partidul Național Liberal de mai bine de 25 de ani. Ca o completare la această replică, doar foștii membri liberali, care au părăsit partidul din cauza frustrărilor, mai consideră că PD mai există. Vă asigur că avem un singur partid și acela este Partidul Național Liberal. Am înțeles că v-a deranjat prezența domnului Mugurel Cătălin Flutur, dar vă rog să vă adresați respectuos viitorului Primar al municipiului Botoșani. 😉

În al doilea rând, tricourile pe care le purtam nu aveau niciun însemn electoral, ci doar un mesaj de mândrie a zonei din care ne tragem, inclusiv dumneavoastră. Dar și acest lucru va fi rezolvat prin soluționarea plângerii formulate împotriva dumneavoastră, pentru abuz.

În al treilea rând, paznicii eminescieni, cu veste reflectorizante, nu ne-au întâmpinat tocmai în versuri eminesciene, ci cu atitudine de războinici, ba chiar călăi. Din punctul meu de vedere… și ei și-au depășit atribuțiile. Ce a arătat acest gest? Tot frustrare din partea dumneavoastră.

În al patrulea rând, vă garantez tot eu că nu am venit cu nicio pomană electorală. Nu știu ce v-au transmis “oamenii de ordine” de la poartă, dar lângă noi erau doar copiii noștri, de mână cu noi. Nu ne coborâm la împărțit țuică pentru voturi, deși am auzit că se practică prin comune, de către alt partid.

Și în al cincilea rând, dacă tot stăm așa slab în sondaje, cu 20%, cum declarați, nu cred că trebuia să vă temeți de prezența noastră. Dar, din nou, “primirea” dumneavoastră ne-a arătat că deranjăm sau chiar simțiți un fiorel de frică.

Știți foarte bine, ca și mine, că domnul Valeriu Iftime este candidatul ideal pentru Consiliul Județean, oricât ați încerca să îl atacați, dar știu că nu vă permite culoarea politică să recunoașteți asta. Sper doar că îl veți vota. 😀

V-aș ruga politicos, ca pe viitor, când mai faceți astfel de declarații, să nu uitați de unde ați plecat, ce partid v-a susținut în urcare și să nu uitați că oamenii pe care îi jigniți vă sunt foști colegi, până acum 3 luni. Când vă adresez această rugăminte, apelez la atitudinea pe care ar trebui să o aibă un primar și fost parlamentar, care ar trebui să își controleze declarațiile și să facă politică, conform experienței pe care pretinde că o are. Deși, eu în continuare spun: nu asta este politica normală!

Toate cele bune pe moșia dumneavoastră!

Sînziana Secrieru

Membru vechi al Partidului Național Liberal

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...