Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeComunicateCătălin Flutur, candidat PNL la Primăria Municipiului Botoșani, invită tinerii la o...

Cătălin Flutur, candidat PNL la Primăria Municipiului Botoșani, invită tinerii la o conferință pe tema dezvoltării afacerilor

Published on

spot_img

Cătălin Flutur, candidatul Partidului Național Liberal la primăria municipiului Botoșani, lansează un apel către botoșăneni pentru a participa la conferința publică „Oportunități și impedimente în dezvoltarea afacerilor pentru tinerii din Botoșani”. Evenimentul, organizat în colaborare cu Organizația de Tineret a PNL Botoșani, va avea loc mâine, 21 mai, la ora 14:00, în Sala Mihai Eminescu a Hotelului Rapsodia.

Platforma-Program NOVIO 2024

În cadrul platformei-program NOVIO 2024, Cătălin Flutur subliniază importanța economiei private pentru dezvoltarea sustenabilă a Botoșaniului. El argumentează că activitatea antreprenorială este esențială pentru creșterea economică a orașului, însă aceasta depinde în mare măsură de contextul și mediul local. Flutur evidențiază necesitatea unui mediu favorabil inițiativelor de afaceri, în special pentru tineri și alte categorii, cum ar fi femeile, care doresc să-și construiască un viitor în domeniul antreprenorial.

Evenimentul: Conferința publică

Conferința publică „Oportunități și impedimente în dezvoltarea afacerilor pentru tinerii din Botoșani” are ca scop analizarea și dezbaterea contextului antreprenorial local. Evenimentul va aduce în fața participanților specialiști din domeniu, care vor discuta despre soluțiile necesare pentru susținerea proiectelor de afaceri ale botoșănenilor.

Detalii despre eveniment:

  • Data: 21 mai 2024
  • Ora: 14:00
  • Locație: Sala Mihai Eminescu, Hotelul Rapsodia
  • Intrarea: Liberă

Apelul lui Cătălin Flutur

În invitația sa, Cătălin Flutur subliniază importanța acestui eveniment pentru viitorul economic al orașului:

“Dragi botoșăneni,
După cum precizăm și în platforma-program NOVIO 2024, una dintre căile pe care Botoșaniul va trebui să meargă pentru a se dezvolta în mod sustenabil este cea a economiei private. Activitatea antreprenorială depinde însă de contextul și de mediul local, care poate fi unul mai mult sau mai puțin încurajator pentru inițiativele de afaceri. În special tinerii, dar și alte categorii care își proiectează un viitor în acest domeniu – femeile, spre exemplu – constituie o resursă locală care trebuie cultivată, stimulată și susținută în următorii ani.”

El îi invită pe toți botoșănenii interesați, în special tinerii, să participe activ la discuții, să își exprime punctele de vedere și să contribuie la găsirea soluțiilor pentru dezvoltarea afacerilor locale.

Concluzie

Conferința organizată de Cătălin Flutur și PNL Botoșani reprezintă o oportunitate importantă pentru tinerii antreprenori și pentru toți cei interesați de dezvoltarea economică a municipiului Botoșani. Prin astfel de inițiative, se urmărește crearea unui mediu mai prietenos și mai stimulant pentru afaceri, contribuind astfel la dezvoltarea sustenabilă a orașului.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Dotări prin PNRR făcute de Consiliul Județean pentru școlile speciale și CJRAE

Consiliul Județean Botoșani continuă modernizarea școlilor profesionale speciale „Ion Pillat” Dorohoi și „Sfântul Stelian” Botoșani, precum și a Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională, în cadrul unui proiect finanțat prin PNRR, în valoare de 1,5 milioane de lei cu TVA.

Mesajul Președintelui Organizației Municipale PNL Botoșani după alegeri: Respectăm decizia alegătorilor și promitem opoziție constructivă

Mesajul Președintelui Organizației Municipale PNL Botoșani după alegeri: Respectăm decizia alegătorilor și promitem opoziție constructivă