Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeSportFC Botoșani câștigă în fața CS Mioveni într-un meci crucial pentru evitarea...

FC Botoșani câștigă în fața CS Mioveni într-un meci crucial pentru evitarea retrogradării.GALERIE FOTO

Published on

spot_img

Vineri, 17 mai 2024, FC Botoșani a disputat o partidă crucială împotriva CS Mioveni, în prima manșă a barajului pentru evitarea retrogradării. Meciul, desfășurat pe Stadionul Municipal din Botoșani, a fost unul intens și plin de tensiune, interzis cardiacilor.

Deși nu au lipsit momentele spectaculoase și șuturile pe poartă pe parcursul întregului meci, acesta a fost caracterizat de o confruntare intensă între cele două echipe. FC Botoșani, conștientă de importanța crucială a partidei, a demonstrat o determinare de neclintit în dorința de a obține un rezultat favorabil înaintea meciului retur.

Momentul decisiv a venit în minutul 93, când Aldair a reușit să înscrie unicul gol al partidei. Această reușită a adus o victorie extrem de importantă pentru echipa botoșăneană, care acum are un avantaj minim în fața CS Mioveni înainte de meciul de retur.

Scor final: FC Botoșani 1-0 CS Mioveni

Această victorie oferă un moral ridicat echipei din Botoșani înainte de a doua manșă a barajului, programată pentru data de 24 mai 2024, la Mioveni. FC Botoșani va căuta să-și mențină avantajul și să evite retrogradarea, într-o confruntare care se anunță la fel de tensionată și decisivă.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

De ziua sa, Valeriu Iftime a primit cel mai frumos cadou de la Bogdan Andone. VIDEO

Astăzi, de ziua sa, Valeriu Iftime, președintele clubului FC Botoșani, a adus o veste importantă pentru suporterii echipei. Acesta a declarat că Bogdan Andone va continua să fie antrenorul echipei pentru încă cel puțin doi ani.

Valeriu Iftime: “Imensă bucurie pentru Botoșani!” – Reacția finanțatorului FC Botoșani după victoria decisivă împotriva CS Mioveni.VIDEO

Botoșani, 24 mai 2024 – După victoria crucială a FC Botoșani împotriva CS Mioveni, finanțatorul echipei, Valeriu Iftime, a exprimat imensa bucurie și mândrie resimțite de întreaga comunitate botoșăneană. Această victorie a asigurat rămânerea echipei în Liga 1, spre satisfacția suporterilor și a echipei.

FC Botoșani rămâne în Superliga după o victorie decisivă împotriva CS Mioveni

Mioveni, 24 mai 2024 – FC Botoșani a reușit să-și asigure locul în Superliga după o victorie crucială în fața echipei CS Mioveni, într-un meci intens disputat astăzi. Miza a fost uriașă pentru Botoșani, care a avut nevoie de o victorie pentru a-și menține poziția în prima ligă.