Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeSportFC Botoșani, determinată să rămână în SuperLigă: Spiritul echipei înfruntă provocările

FC Botoșani, determinată să rămână în SuperLigă: Spiritul echipei înfruntă provocările

Published on

spot_img

FC Botoșani intră în bătălia pentru supraviețuire: Barajul cu FC Mioveni

În ciuda unui rezultat nefericit în disputa cu Oțelul Galați, FC Botoșani rămâne hotărâtă să lupte pentru menținerea în SuperLigă. Sub conducerea antrenorului Bogdan Andone, echipa și-a păstrat determinarea și optimismul, pregătindu-se intens pentru cele două meciuri de baraj care urmează.

În partida împotriva Oțelului Galați, FC Botoșani a suferit o înfrângere cu scorul de 2-0, însă acest rezultat nu i-a descurajat pe jucători. Cu un început puternic din partea Oțelului, care a reușit să deschidă scorul în minutul 12 prin Gaitan, iar apoi să-și dubleze avantajul în minutul 45 prin Rusevic, FC Botoșani a continuat să lupte până la final.

Cu toate că echipa a pierdut disputa directă cu Oțelul, FC Botoșani a reușit să prindă ultimul loc de baraj, profitând de înfrângerile suferite de FCU Craiova și FC Voluntari în meciurile lor. Așadar, FC Botoșani se pregătește acum pentru un alt moment crucial în parcursul său în SuperLigă.

Alături de FC Botoșani, și Dinamo se va confrunta în baraj pentru a-și asigura locul în viitorul sezon. Însă echipa din Botoșani nu își va pierde încrederea și va aborda aceste meciuri cu determinare și dorință de succes.

FC Botoșani se pregătește pentru un nou capitol în lupta sa pentru menținerea în SuperLigă, urmând să întâlnească FC Mioveni într-un baraj crucial. După o sezon plin de provocări și momente tensionate, echipa condusă de Bogdan Andone se concentrează acum pe această confruntare crucială.

Barajul cu FC Mioveni reprezintă o oportunitate vitală pentru FC Botoșani de a-și asigura locul în SuperLigă pentru sezonul următor. Cu determinare și dorință de succes, jucătorii și antrenorii echipei trebuie să își pună toate resursele în luptă pentru a obține rezultatul dorit.

Cu susținerea fanilor, FC Botoșani trebuie să își demonstreze calitățile pe teren și să lupte pentru fiecare minge în această confruntare crucială. Fiecare moment va conta, iar echipa să facă tot posibilul pentru a ieși învingătoare din această bătălie pentru supraviețuire în SuperLigă.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

De ziua sa, Valeriu Iftime a primit cel mai frumos cadou de la Bogdan Andone. VIDEO

Astăzi, de ziua sa, Valeriu Iftime, președintele clubului FC Botoșani, a adus o veste importantă pentru suporterii echipei. Acesta a declarat că Bogdan Andone va continua să fie antrenorul echipei pentru încă cel puțin doi ani.

Valeriu Iftime: “Imensă bucurie pentru Botoșani!” – Reacția finanțatorului FC Botoșani după victoria decisivă împotriva CS Mioveni.VIDEO

Botoșani, 24 mai 2024 – După victoria crucială a FC Botoșani împotriva CS Mioveni, finanțatorul echipei, Valeriu Iftime, a exprimat imensa bucurie și mândrie resimțite de întreaga comunitate botoșăneană. Această victorie a asigurat rămânerea echipei în Liga 1, spre satisfacția suporterilor și a echipei.

FC Botoșani rămâne în Superliga după o victorie decisivă împotriva CS Mioveni

Mioveni, 24 mai 2024 – FC Botoșani a reușit să-și asigure locul în Superliga după o victorie crucială în fața echipei CS Mioveni, într-un meci intens disputat astăzi. Miza a fost uriașă pentru Botoșani, care a avut nevoie de o victorie pentru a-și menține poziția în prima ligă.