spot_img
luni, mai 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ziua Tineretului Liber la Botoșani: O seară de energie și mândrie moldovenească.GALERIE FOTO

Mai multe articole

Bosquito și White Mahala au transformat Casa de Cultură a Sindicatelor într-un focar de entuziasm, în timp ce tinerii botoșăneni au celebrat spiritul și identitatea moldovenească într-o seară de neuitat.

Sub sloganul „Mândru că sunt moldovean”, miercuri 8 Mai circa 700 de tineri au umplut la refuz Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoșani pentru a fi alături de trupele lor preferate.

Parfumul de „tinerețe nebună” a fost pus în valoare de trupele Bosquito si White Mahala, două trupe care timp de 3 ore nu au lăsat pe nimeni să stea pe scaune.

Ziua Tineretului Liber a fost un eveniment surpriză pentru botoșăneni, iar Eugen Graur (Gelu), organizatorul spectacolului a știut să pună în valoare prezența între tineri a lui Valeriu Iftime și a lui Cătalin Flutur.

De altfel, aceștia au salutat cu mult zâmbet vârsta frumoasă a celor din sală și i-au îndemnat să fie mândri de locurile natale, de faptul că provin din Moldova și mai ales să nu uite că Botoșaniul este al celor care-l iubesc. Energia participanților i-a făcut pe cei doi să se ridice de pe scaune, să aplaude și chiar să cânte versurile pieselor, alături de tinerii din jur.
Botoșaniul a fost tânăr timp de 3 ore, iar Bosquito si White Mahala au declarat de pe scenă faptul că aceste meleaguri cu o energie unică le-au rămas în suflet încă de prima dată când au concertat și că tinerii merită mai mult decât primesc de la societate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți