Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeComunicateZiua Tineretului Liber la Botoșani: O seară de energie și mândrie moldovenească.GALERIE...

Ziua Tineretului Liber la Botoșani: O seară de energie și mândrie moldovenească.GALERIE FOTO

Published on

spot_img

Bosquito și White Mahala au transformat Casa de Cultură a Sindicatelor într-un focar de entuziasm, în timp ce tinerii botoșăneni au celebrat spiritul și identitatea moldovenească într-o seară de neuitat.

Sub sloganul “Mândru că sunt moldovean”, miercuri 8 Mai circa 700 de tineri au umplut la refuz Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoșani pentru a fi alături de trupele lor preferate.

Parfumul de “tinerețe nebună” a fost pus în valoare de trupele Bosquito si White Mahala, două trupe care timp de 3 ore nu au lăsat pe nimeni să stea pe scaune.

Ziua Tineretului Liber a fost un eveniment surpriză pentru botoșăneni, iar Eugen Graur (Gelu), organizatorul spectacolului a știut să pună în valoare prezența între tineri a lui Valeriu Iftime și a lui Cătalin Flutur.

De altfel, aceștia au salutat cu mult zâmbet vârsta frumoasă a celor din sală și i-au îndemnat să fie mândri de locurile natale, de faptul că provin din Moldova și mai ales să nu uite că Botoșaniul este al celor care-l iubesc. Energia participanților i-a făcut pe cei doi să se ridice de pe scaune, să aplaude și chiar să cânte versurile pieselor, alături de tinerii din jur.
Botoșaniul a fost tânăr timp de 3 ore, iar Bosquito si White Mahala au declarat de pe scenă faptul că aceste meleaguri cu o energie unică le-au rămas în suflet încă de prima dată când au concertat și că tinerii merită mai mult decât primesc de la societate.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Dotări prin PNRR făcute de Consiliul Județean pentru școlile speciale și CJRAE

Consiliul Județean Botoșani continuă modernizarea școlilor profesionale speciale „Ion Pillat” Dorohoi și „Sfântul Stelian” Botoșani, precum și a Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională, în cadrul unui proiect finanțat prin PNRR, în valoare de 1,5 milioane de lei cu TVA.

Mesajul Președintelui Organizației Municipale PNL Botoșani după alegeri: Respectăm decizia alegătorilor și promitem opoziție constructivă

Mesajul Președintelui Organizației Municipale PNL Botoșani după alegeri: Respectăm decizia alegătorilor și promitem opoziție constructivă