Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeDe interesPrimarul Botoșaniului învârte roata norocului:Love Story, corupție și concursuri trucate!

Primarul Botoșaniului învârte roata norocului:Love Story, corupție și concursuri trucate!

Published on

spot_img

În lumea politică a orașului Botoșani, primarul Cosmin Andrei face o pereche ciudată cu nimeni altul decât Gargamel, celebrul vrăjitor din filmul cu ștrumfi! Primarul se pricepe la fel de bine la trucuri și manipulări politice. Cu ștrumfii cetățenilor în minte, acești doi eroi ai corupției se străduiesc să-și mențină puterea în ciuda tuturor obstacolelor.

Într-o nouă și surprinzătoare răsucire de situație, primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, se află în lumina reflectoarelor pentru un rol mult mai palpitant decât cel pe care și-l imagina: acela de protagonist într-un scenariu demn de un film de acțiune și trădare.

Într-o mișcare care a șocat întreaga comunitate, Andrei este acum la un pas de a-și pierde tronul municipal din cauza unui scandal cu iz de telenovelă. Acuzația? Folosirea informațiilor clasificate pentru a-și ajuta fosta amantă să obțină un post de consilier. Da, ai auzit bine! Dincolo de administrarea orașului, se pare că primarul a făcut și o încercare de administrare a inimii sale, cu rezultate catastrofale.

Dar aici nu se oprește aventura noastră! Cu un fost soț implicat și cu DNA-ul pe urmele lor, acest trio oferă o dramă politică cu adevărat explozivă. Întrebarea rămâne: va reuși Cosmin Andrei să-și păstreze scaunul de primar în această partidă de șah politic sau va fi nevoit să-și predea coroana în fața acuzațiilor?

Este…și va rămâne un pamflet.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Un nou episod al Podcastului fotoreporter: Invitat Cătălin Mugurel Flutur

În cel mai recent episod al podcastului fotoreporter, invitatul special a fost Cătălin Mugurel Flutur, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru funcția de primar al Municipiului Botoșani. Flutur, care a deținut anterior trei mandate de primar, a adus în discuție o serie de teme de actualitate și a reflectat asupra carierei sale politice, începută în anul 1990.

Gelu Graur, vocea rock a Botoșaniului, invită cetățenii la vot printr-o melodie autentică stilului său.VIDEO

Gelu Graur, cunoscut drept "vocea rock a Botoșaniului", aduce un suflu nou în campania electorală pentru Consiliul Local al Municipiului Botoșani. Cu o carieră muzicală impresionantă, Graur a decis să îmbine talentul său artistic cu politica, lansând o melodie menită să mobilizeze cetățenii să participe la vot.