spot_img
luni, mai 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Primarul Botoșaniului învârte roata norocului:Love Story, corupție și concursuri trucate!

Mai multe articole

În lumea politică a orașului Botoșani, primarul Cosmin Andrei face o pereche ciudată cu nimeni altul decât Gargamel, celebrul vrăjitor din filmul cu ștrumfi! Primarul se pricepe la fel de bine la trucuri și manipulări politice. Cu ștrumfii cetățenilor în minte, acești doi eroi ai corupției se străduiesc să-și mențină puterea în ciuda tuturor obstacolelor.

Într-o nouă și surprinzătoare răsucire de situație, primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, se află în lumina reflectoarelor pentru un rol mult mai palpitant decât cel pe care și-l imagina: acela de protagonist într-un scenariu demn de un film de acțiune și trădare.

Într-o mișcare care a șocat întreaga comunitate, Andrei este acum la un pas de a-și pierde tronul municipal din cauza unui scandal cu iz de telenovelă. Acuzația? Folosirea informațiilor clasificate pentru a-și ajuta fosta amantă să obțină un post de consilier. Da, ai auzit bine! Dincolo de administrarea orașului, se pare că primarul a făcut și o încercare de administrare a inimii sale, cu rezultate catastrofale.

Dar aici nu se oprește aventura noastră! Cu un fost soț implicat și cu DNA-ul pe urmele lor, acest trio oferă o dramă politică cu adevărat explozivă. Întrebarea rămâne: va reuși Cosmin Andrei să-și păstreze scaunul de primar în această partidă de șah politic sau va fi nevoit să-și predea coroana în fața acuzațiilor?

Este…și va rămâne un pamflet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți