Vremea in Botosani

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

HomeUncategorizedCeremonie de arborare a drapelului național al României și al drapelului NATO...

Ceremonie de arborare a drapelului național al României și al drapelului NATO la Botoșani.GALERIE FOTO

Published on

spot_img

În ziua de 7 aprilie 2024, la Botoșani, a avut loc o ceremonie solemnă de arborare pe catarg a drapelului național al României și al drapelului NATO.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei NATO în România și a avut loc în fața Cercului militar Botoșani.

Detașamentul de onoare care a participat la ceremonie a fost compus din 2 plutoane de 16 militari de la U.M. 01251 Botoșani și un pluton de 16 militari de la U.M. 01189 Botoșani. Printre participanți s-au numărat oficialități importante, precum Prefectul județului Botoșani, președintele Consiliului Județean Botoșani, primarul Municipiului Botoșani, Comandantul Garnizoanei Botoșani, protopopul Protopopiatului Botoșani, parlamentari, reprezentanți ai partidelor politice, comandanții structurilor ministerului afacerilor interne, comandanții U.M. 01251 și U.M. 01189, Directorul Penitenciarului Botoșani, șeful poliției locale Botoșani, veterani de război, reprezentanți ai Asociației Cultul Eroilor filiala Botoșani, Asociația Cadrelor militare în rezervă și retragere filiala Botoșani, reprezentanți ai Asociației naționale a veteranilor de război filiala Botoșani, reprezentanți ai Asociației militarilor veterani și veteranilor cu dizabilități filiala Botoșani.

Evenimentul a fost onorat și cu un mesaj transmis de primul ministru al României, care a fost livrat de către prefectul județului Botoșani.

Ceremonia a început cu intonarea imnului național al României și a imnului NATO, urmată de arborarea solemnă pe catarg a drapelului României și al drapelului NATO.

După ceremonia de arborare, detașamentul de onoare a defilat într-un mod impresionant, marcând astfel încheierea evenimentului cu solemnitate și respect pentru valorile și angajamentele reprezentate de România în cadrul NATO.

Această ceremonie a fost nu doar un act de respect și onoare pentru țară și alianța internațională, ci și un prilej de reafirmare a angajamentului României față de valorile comune și de colaborarea cu partenerii săi internaționali din cadrul NATO.

Noutati

Constructor desemnat pentru stabilizarea digului de la Depozitul de deșeuri de la Stăuceni

Depozitul din cadrul Centrului Integrat de Management al Deșeurilor (CMID) Stăuceni va fi consolidat!

Valeriu Iftime: „Victoria noastră este oficială acum! Mulțumesc botoșănenilor pentru încredere!”

Astăzi, Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a primit oficial înștiințarea că va prelua această funcție. În prima sa declarație publică după confirmarea rezultatelor, Iftime a transmis un mesaj de mulțumire și angajament față de cetățenii județului Botoșani.

Valeriu Iftime: „Victoria mea este un bine pentru Doina Federovici și Lucian Trufin” VIDEO

Valeriu Iftime a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal și al echipei sale, ci și un bine făcut județului Botoșani. „Eu am făcut cel mai bun lucru pentru județul Botoșani și i-am făcut un lucru imens de bun doamnei Federovici, pentru că am scăpat-o de o povară cu care era oricum încurcată,” a afirmat el. Iftime a subliniat că preluarea conducerii Consiliului Județean îi oferă Doinei Federovici ocazia să se elibereze de responsabilități pe care nu le putea gestiona eficient.

Noua componență a Consiliului Local Botoșani: PSD domină, PNL și AUR în opoziție

În urma alegerilor recente, componența noului Consiliu Local al Municipiului Botoșani a fost stabilită. Consiliul este format din 23 de consilieri, reprezentând Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

V-ar putea interesa...