spot_img
luni, aprilie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ceremonie de arborare a drapelului național al României și al drapelului NATO la Botoșani.GALERIE FOTO

Mai multe articole

În ziua de 7 aprilie 2024, la Botoșani, a avut loc o ceremonie solemnă de arborare pe catarg a drapelului național al României și al drapelului NATO.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei NATO în România și a avut loc în fața Cercului militar Botoșani.

Detașamentul de onoare care a participat la ceremonie a fost compus din 2 plutoane de 16 militari de la U.M. 01251 Botoșani și un pluton de 16 militari de la U.M. 01189 Botoșani. Printre participanți s-au numărat oficialități importante, precum Prefectul județului Botoșani, președintele Consiliului Județean Botoșani, primarul Municipiului Botoșani, Comandantul Garnizoanei Botoșani, protopopul Protopopiatului Botoșani, parlamentari, reprezentanți ai partidelor politice, comandanții structurilor ministerului afacerilor interne, comandanții U.M. 01251 și U.M. 01189, Directorul Penitenciarului Botoșani, șeful poliției locale Botoșani, veterani de război, reprezentanți ai Asociației Cultul Eroilor filiala Botoșani, Asociația Cadrelor militare în rezervă și retragere filiala Botoșani, reprezentanți ai Asociației naționale a veteranilor de război filiala Botoșani, reprezentanți ai Asociației militarilor veterani și veteranilor cu dizabilități filiala Botoșani.

Evenimentul a fost onorat și cu un mesaj transmis de primul ministru al României, care a fost livrat de către prefectul județului Botoșani.

Ceremonia a început cu intonarea imnului național al României și a imnului NATO, urmată de arborarea solemnă pe catarg a drapelului României și al drapelului NATO.

După ceremonia de arborare, detașamentul de onoare a defilat într-un mod impresionant, marcând astfel încheierea evenimentului cu solemnitate și respect pentru valorile și angajamentele reprezentate de România în cadrul NATO.

Această ceremonie a fost nu doar un act de respect și onoare pentru țară și alianța internațională, ci și un prilej de reafirmare a angajamentului României față de valorile comune și de colaborarea cu partenerii săi internaționali din cadrul NATO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți