spot_img
luni, aprilie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Mesajul de Paște al Candidatului PNL pentru Primăria Municipiului Botoșani: Un apel la unitate și împăcare

Mai multe articole

Într-un mesaj cu accente de solidaritate și respect interconfesional, Candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a transmis un gând călduros către cei care sărbătoresc Paștele în alte confesiuni decât cea ortodoxă.

În mesajul său, Flutur a împărtășit dorința de pace, tihnă și bucurie pentru toți cei care celebrează această sărbătoare în mod diferit. El a adresat tradiționalul „Hristos a înviat!” către comunitățile catolice și cele protestante, exprimând astfel o viziune a solidarității și respectului reciproc între diferitele confesiuni creștine.

Prin această declarație, Cătălin Mugurel Flutur a transmis un mesaj de unitate și împăcare, subliniind importanța respectului și înțelegerii între diverși membri ai comunității, indiferent de apartenența confesională.

„Dragii mei,
În aceste zile, creștinii altor confesiuni decât cea ortodoxă celebrează marile Sărbători ale Sfintelor Paști.
Îngăduiți-mi ca, uniți în numele Mântuitorului nostru, să le adresăm tradiționalul Hristos a înviat!
Vă urăm dragi prieteni catolici, dar și celor din comunitățile cultelor protestante, să aveți tihnă și pace în familiile voastre, speranța mereu vie și bucuria noului început!
Cu frățească dragoste,
Cătălin Flutur”

Acest gest reflectă abordarea sa de a promova coeziunea și armonia în cadrul societății locale, în scopul unei comunități mai unite și mai puternice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți