spot_img
sâmbătă, februarie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Acasă Blog

Oportunitate delicioasă: Pizzeria Șoro din Botoșani caută un pizzar cu adevărat special!

0

Pizzeria Șoro din Botoșani îți deschide ușa către o carieră savuroasă! Caută un pizzar pasionat, fie cu experiență, fie dornic să învețe arta autentică a pregătirii pizzei napolitane.

Această pizzerie unică în Botoșani aduce o oportunitate deosebită pentru tinerii entuziaști, oferindu-le posibilitatea de a învăța meseria într-un mediu autentic ce utilizează produse de top direct din sudul Italiei.

Pizzeria Șoro îți oferă sansa de a lucra într-un loc unde clienții premium se întâlnesc pentru a se bucura de adevăratele delicii napolitane.

Atenție! Aici, pizzarul nostru nu se ocupă de aluat, acesta fiind pregătit cu grijă în prealabil pentru a garanta autenticitatea fiecărei pizze.

Istoria noastră începe în inima Italiei, unde tradiția pizzei napolitane a fost transmisă din generație în generație. Astfel, ne-am angajat să aducem această tradiție direct în farfuria clienților noștri, utilizând doar cele mai fine ingrediente și respectând rețeta originală.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să aduci zâmbete pe fețele clienților noștri, sună la 0744850719 pentru mai multe detalii.

Pizzeria Șoro unde pasiunea pentru pizza întâlnește tradiția italiană!

În lumina generozității: Un apel de ajutor al Primarului Gheorghe Irimia, o șansă pentru Familia Andriesei să redescopere căldura într-o nouă locuință

0

Un apel către bunătatea oamenilor pentru a ridica un nou început pentru familie

Într-o tragică zi de iarnă, familia Andriesei din comuna Vorniceni a fost surprinsă de un incendiu devastator, pierzând totul din cauza unei sobe defecte. Ioan și Lăcrămioara Andriesei, împreună cu copilul lor de 13 ani și cei trei nepoți pe care îi îngrijesc, au rămas fără adăpost în condiții extreme, cu temperaturi negative.

Într-un gest umanitar deosebit, primarul Comunei Vorniceni, domnul Gheorghe Irimia, face un apel către comunitatea locală și nu numai, să se mobilizeze și să ofere o mână de ajutor acestei familii greu încercate.

Puncte de colectare au fost stabilite la Dispensarul Dr. Huțanu Sorina, Biserica din deal, Biserica din vale și la Primărie, sperând că bunătatea și solidaritatea vor învinge neajunsurile.

De asemenea puteți dona în contul :

RO61BTRLEURCRT00R3423401 (euro)

RO62BTRL00701201R34234XX (lei)

Titular Amalia Georgiana Alboiu

În timp ce Grupul Fotografilor din Botoșani a lansat un prim strigăt de ajutor pentru familia Andriesei, apelul primarului Irimia subliniază importanța omeniei și a dăruirii în momente dificile de asemenea își propune să sensibilizeze comunitatea în vederea donațiilor generoase, reamintindu-ne că solidaritatea este șansa care poate lumina întunericul celor afectați de nenorociri.

Imaginea Zilei: „5000 de Zâmbete” – O doză de emoție și empatie.GALERIE FOTO

0

Când Îmbrățișarea Devine Limbajul Inimii

În campania plină de inimă „5000 de Zâmbete” a Asociației Grup Civic Botoșani, condusă cu pasiune de Daniel Câșlariu, o fotografie captează esența emoționantă a dedicării. Izabela Miron, voluntară în cadrul asociației, devine personajul principal, „fata cu îmbrățișări”.

Într-un cadru în care ajutoarele materiale se întrepătrund cu generozitatea sufletului, Izabela oferă mai mult decât resursele – oferă emoții, empatie și conexiune reală cu cei defavorizați. Fotografia zilei o surprinde într-un moment magic, îmbrățișând doi copilași și un cățel adorabil, prezent acolo în căutarea propriului strop de afecțiune.

Izabela Miron nu doar aduce ajutoare, ci se implică profund în fiecare caz. Ea râde cu cei în nevoie, plânge alături de ei și trăiește emoții de nedescris. În acest cadru captivant, fotografia transmite nu doar o scenă, ci întreaga poveste a implicării umane autentice.

Cadrul surprinde mai mult decât un simplu gest de îmbrățișare; ilustrează spiritul cald și unitar al unei comunități care se extinde dincolo de frontierele materiale. Copilașii zâmbitori și cățelul afectuos, toți capturați într-un abur de emoție, reflectă forța unei inițiative care merge dincolo de cuvinte.

Această imagine transcendentală nu este doar o poveste visuală, ci un apel la emoții sincere și la generozitate. Îndeamnă cititorul să simtă căldura împărtășirii și să reflecteze la puterea unei îmbrățișări în contextul umanității. Este o invitație la implicare, la a vedea dincolo de aparențe și a descoperi bucuria autentică a dăruirii.

Într-o lume adesea copleșită de provocări, această imagine devine o fereastră deschisă către compasiunea și frumusețea care pot să răsară chiar și în cele mai simple gesturi. Izabela Miron, „fata cu îmbrățișări”, devine astfel un simbol viu al speranței și umanității, transmițând mesajul că fiecare gest contează și poate aduce zâmbete acolo unde sunt cel mai mult necesare.

Descoperă magia deliciilor dulci ! Evelina Bîrleanu deschide un punct de livrare in Botoșani. GALERIE FOTO

0

„Descoperă euforia dulciurilor cu Torturile Evelinei – O călătorie gastronomică unică în Botoșani!”

Evelina Bîrleanu, pasionată și pricepută, a deschis în inima satului Joldesti Comuna Vorona un laborator de cofetărie ce redefinește conceptul de dulce. Cu dragoste pentru arta cofetăriei, Evelina creează cele mai delicioase prăjituri și torturi, folosind exclusiv ingrediente naturale.

Indulgența gustului autentic este cheia produselor sale. De la cozonaci tradiționali, însiropați sau glazurați, la ciocolată de casă, cornuri cu vanilie, faguri, eclere, savarine, ruladă cu fructe sau ciocolată, canoli, macarons, până la prăjitura cu nes și medovik – gama bogată acoperă toate preferințele tale dulci.

Torturile Evelinei sunt alegerea perfectă pentru orice eveniment. Realizate cu pasiune și atenție la detalii, aceste creații culinare devin punctul central al fiecărei sărbători.

„Atunci când alegi Torturile Evelinei, alegi pasiunea, dragostea și calitatea ingredientelor. Ne dorim să fim parte din momentele tale speciale,” afirmă Evelina Bîrleanu.

Cu bucurie și emoție, anunțăm că, începând cu 9 decembrie, Evelina aduce deliciile sale într-o locație noua! Un punct de livrare modern va fi amplasat pe esplanada Casei Cărții, lângă oficiul de stare civilă, piața mare. O rulotă modernă ce respectă cele mai înalte standarde vă așteaptă cu o gamă variată de produse proaspete și delicioase.

„Un vis devenit realitate! Nu pot spune că a fost ușor, dar bunul Dumnezeu nu m-a lăsat!

Vă invit să descoperiți magia gustului autentic la noul nostru punct de distribuție,” declară cu entuziasm Evelina.

„Fiecare produs este o poveste dulce în sine, iar fiecare gustare va fi o experiență de neuitat.”

Alătură-te nouă în această călătorie gustativă și bucură-te de fiecare moment dulce oferit de Torturile Evelinei. Promitem să aducem zâmbetul pe fețele voastre cu fiecare gustare savuroasă!

„Sărăcia și lipsa educației în Județul Botoșani: Chemarea la acțiune pentru un viitor mai bun”GALERIE FOTO.

0

„Confruntându-ne cu sărăcia și lipsa educației: Povestea copiilor din Județul Botoșani și drumul către un viitor mai luminos”

În inima județului Botoșani, realitatea dură a sărăciei și lipsei educației își pune amprenta asupra tinerilor din mediul rural. Casele degradate, lipsa luminii și a apei creează un tablou sumbru, iar copiii fără acces la educație și resurse se confruntă cu un viitor incert.

Mulți tineri, încă copii, se regăsesc într-un cerc vicios de lipsuri. Fără școală, fără o perspectivă de carieră, sunt privați de șansele necesare pentru a construi o viață mai bună. Faptul că unii dintre acești tineri devin părinți la o vârstă fragedă adâncește problema, generând o serie de dificultăți pentru întreaga familie.

Într-o lume în care mulți copii se bucură de jucării și dulciuri, acești tineri se bucură de simpla ofertă de hrană. Realitatea din 2023 aduce în prim-plan situații în care părinții își abandonază copiii, lăsându-i în grija unor bunici vulnerabili, fără să le pese de viitorul acestor suflete nevinovate.

Reporterii care au călătorit pe aceste meleaguri dezvăluie o realitate zguduitoare: copiii sunt mulțumiți de simplul act al hrănirii, în timp ce educația, esențială pentru emanciparea lor, este aproape inexistentă.

„Strada Speranței din Copalău: Lumina în întunericul sărăciei și lipsa educației”

Asociația Grup Civic Botoșani, sub conducerea lui Daniel Câșlariu, își desfășoară eforturile prin campania „Caravana Faptelor Bune”. O intervenție necesară pentru a ameliora suferința imediată a familiilor vulnerabile din Copalău, dar acesta este doar un prim pas.

Soluția reală stă în educație și susținere pe termen lung. Este esențial să încurajăm programe educaționale adaptate la nevoile acestor comunități, să investim în formarea meseriilor, să facilităm accesul la resurse și să dezvoltăm proiecte care să inspire schimbarea.

Nu este suficient să dăm ajutoare doar pentru o zi sau două; trebuie să le oferim instrumentele necesare pentru a se descurca singuri. Acesta este un apel la acțiune colectivă, unde organizațiile, comunitățile și autoritățile locale trebuie să colaboreze pentru a construi un viitor mai luminos pentru tinerii din județul Botoșani.

„Seară Românească de excepție la DAR Events-Restaurant & Barn : Delicii culinare și muzică de neuitat de Ziua României”-GALERIE FOTO

0

Violeta Achitei și Chef Bogdan Cosmin Cozma au transformat 1 Decembrie într-o festivitate culinară la DAR Events, învăluind oaspeții în arome autentice și ritmuri muzicale memorabile cu trupa Sunday.”

În data de 1 decembrie, restaurantul DAR Events-Restaurant & Barn situat la ieșirea din Zăicești a fost gazda unei petreceri memorabile de Ziua României. Sub îndrumarea lui Violeta Achitei și talentul bucatarului Chef Bogdan Cosmin Cozma, o varietate de delicii românești au fost pregătite cu măiestrie, de la oaie la proțap și fasole cu ciolan, la sarmale tradiționale cu mămăliguță și plăcinte românești. Vinurile fine și țuica românească au completat experiența culinară. Trupa Sunday, cu Mady Omania, Virgil Prispian și Mariana Ichim Hodan, a adăugat o notă muzicală de neuitat acestei serate. Un festin pentru simțuri și un tribut autentic adus României.

„Andreea Tîrnauca, o minune vocală la doar 7 Ani – Daniel Câșlariu împărtășește emoțiile sale”VIDEO

0

O mică stea strălucește în Botoșani, iar numele ei este Andreea Tîrnauca, o fetiță de doar 7 ani cu o voce care a cucerit inimile multora. Într-un cadru patriotic, de Ziua Națională a României, Andreea a oferit un dar special concetățenilor săi: o frumoasă interpretare a unui cântec patriotic, cu versuri semnate de Nicolae Dabija și muzică compusă de Tudor Chiriac.

Daniel Câșlariu, președintele Asociației Grup Civic Botoșani, nu a putut să nu împărtășească emoțiile sale profunde în fața talentului micuței Andreea. După mulți ani petrecuți în străinătate, Câșlariu a revenit acasă și și-a exprimat dorința sinceră de a rămâne în Botoșani pentru totdeauna. Într-o declarație plină de emoție, el a povestit cum a descoperit videoclipul Andreei în timp ce pregătea pachete pentru o campanie, moment în care a fost captivat de vocea minunată a micuței.

„Mi-au trecut prin minte și inima toate lucrurile frumoase pe care le-am făcut pentru cei neajutorați, și m-am simțit mândru că sunt ROMÂN. Țin să felicit pe mama Andreei, doamna Mihaela Loghin, și pe bunicii acesteia pentru educația dată și mai ales că au oferit județului Botoșani un asemenea talent”, a declarat Câșlariu.

Cu lacrimi în ochi, Câșlariu a îndemnat comunitatea să sprijine talentul și să distribuie videoclipul pentru a aduce meritata recunoaștere micuței Andreea Tîrnauca. „Felicitări din suflet, copil minunat și talentat”, a adăugat el.

Talentul neașteptat al micuței Andreea este o sursă de inspirație și mândrie pentru comunitatea locală. Prin astfel de descoperiri remarcabile, se evidențiază potențialul cultural și artistic al regiunii, iar Daniel Câșlariu devine un susținător fervent al acestor talente unice. Așadar, Andreea Tîrnauca continuă să ofere lumii un motiv în plus să se bucure de frumusețea și talentul românilor, iar comunitatea își exprimă sprijinul pentru viitorul strălucitor al micuței artiste.

https://www.facebook.com/100000178425478/videos/1201530677917025/

„Școala Gimnazială Nr. 13 Botoșani sărbătorește Ziua Națională a României cu mândrie și patriotism”GALERIE FOTO

0

„Unitate și Patriotism la Școala Nr. 13 Botoșani: Celebrarea marelui act al unirii în inimile elevilor”

La Școala Gimnazială Nr. 13 Botoșani, elevii au fost martorii unei zi deosebit de speciale cu ocazia Zilei Naționale a României, sărbătorind Marea Unire din 1918. Începând de la cei mai mici, de la clasa 0, până la cei mai mari, de la clasa a 8-a, toți elevii s-au pregătit cu entuziasm pentru acest eveniment deosebit.

Cu tricolorul în mână și creativitatea la putere, elevii au realizat proiecte și desene care ilustrează dragostea pentru țară și unitatea națională. Hărți ale României colorate și desene cu tricolorul au inundat școala, reflectând spiritul patriotic al acestui moment istoric.

În cadrul festivităților, elevii au cântat cu mândrie cântece patriotice, aducând în sufletele lor emoția și respectul față de istoria țării. În plus, au luat cuvântul pentru a vorbi despre semnificația Zilei de 1 Decembrie și importanța Marii Uniri din 1918.

Ziua de 1 Decembrie reprezintă momentul istoric în care românii din toate provinciile istorice au hotărât să-și unească destinele și să formeze statul național unitar România. A fost un act de curaj și patriotism, care a definit identitatea noastră națională. Marea Unire a adus laolaltă inimi și suflete, creând o națiune puternică și unită.

Sărbătorirea acestor evenimente la școală oferă copiilor oportunitatea de a înțelege importanța istoriei și de a dezvolta un sentiment puternic de apartenență la țară. Participarea activă la astfel de evenimente îi învață pe copii despre valoarea unității și solidarității în societate.

Prin proiecte creative, discuții și cântece dedicate Zilei Naționale, elevii nu numai că sărbătoresc trecutul, ci și învață lecții valoroase pentru viitor. Într-o lume tot mai interconectată, înțelegerea importanței unității naționale devine crucială pentru construirea unui viitor prosper și armonios.

În concluzie, Școala Gimnazială Nr. 13 Botoșani a demonstrat că învățarea și sărbătorirea istoriei naționale nu sunt doar acte de conștientizare, ci și mijloace puternice de construire a caracterului și formare a identității naționale. Astfel de momente aduc oamenii împreună, cultivând dragostea pentru țară și înțelegerea valorilor care definesc România.